Άκου και συ ένα βιβλίο! Audio Books Μια μοναδική ηχητική εμπειρία…..

Τι θα λέγατε αντί να κρατάτε ένα τυπωμένο βιβλίο στα χέρια σας και να γυρνάτε τις σελίδες του, να μπορούσατε να πατήσετε play να κλείσετε τα μάτια και να ακούσετε το βιβλίο!
Τα Audio Books, αν και σχετικά άγνωστα στην ελληνική αγορά, αποτελούν παγκοσμίως εδώ και χρόνια μια εναλλακτική λύση στα τυπωμένα βιβλία. Χάρη στις δυνατότητες και την ευκολία χρήσης των συσκευών που χρησιμοποιούμε καθημερινά (CD players, MP3 players, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα κ.α.), μπορούμε να απολαύσουμε ένα βιβλίο την ώρα που οδηγούμε, περιμένοντας στη στάση, ή, ακόμα καλύτερα, κλείνοντας τα μάτια σε στιγμές ηρεμίας. Αποτελεί ποιοτική συντροφιά για μικρούς και μεγάλους και μας ωθεί, μέσω της πιο αναλυτικής μας αίσθησης, της ακοής, να ενεργοποιήσουμε ξανά τη φαντασία μας.
Η Pathos Publishing θεωρεί πως τα Audio Books μπορούν να αποτελέσουν προέκταση του γραπτού λόγου. Η ανάγνωση γίνεται ακρόαση. Και, από τη στιγμή που κάποιος διηγείται μια ιστορία, η έκφρασή του θα αλληλεπιδράσει με τη διάθεση εκείνου που ακροάζεται, δημιουργώντας μια μοναδική, κάθε φορά, εμπειρία. Η επιλογή μεταξύ ενός κεντρικού αφηγητή ή μιας σκηνοθετημένης εκδοχής με ξεχωριστούς χαρακτήρες, η μουσική και τα ηχητικά τοπία, οι τεχνικές ηχογράφησης και πλήθος άλλες παράμετροι δίνουν στο γραπτό λόγο τη δική τους πνοή, τη δική τους εκδοχή. Έχουμε επίγνωση της ευθύνης τους και αναζητούνε την ταυτότητα κάθε έργου, ώστε η ιστορία να ειπωθεί σωστά. Προσδοκούνε να κερδίσουνε την εκτίμηση σας ως μια εκδοτική εταιρεία που υπογράφει και διαθέτει σταθερά παραγωγές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Για περισσότερες πληροφορίες : http://www.pathospublishing.com

audio_books_1

Picture 1 of 2

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
August 18, 2012 anastasia