Τoppek Shampoo : η εξέλιξη του Shampoo ενάντια στα αδύναμα μαλλιά (για γυναίκες&άνδρες)

Το Toppek™ Shampoo περιέχοντας την πατενταρισμένη βιο-Κερατίνη, τονώνει τα αδύναμα & ταλαιπωρημένα μαλλιά από την πρώτη κιόλας χρήση, ενώ καθαρίζει την τρίχα βαθιά και αποτελεσματικά, δίνοντας λάμψη και φροντίδα!
To Toppek™ Shampoo είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό σαμπουάν! Περιέχει υψηλή συγκέντρωση απαραίτητων αμινοξέων για την ανάπτυξη και την υγεία της τρίχας ενώ η πατενταρισμένη φόρμουλα με βιο-Κερατίνη υπερ-υψηλής ποιότητας, που περιέχουν τα προϊόντα περιποίησης της σειράς TOPPEK™, τονώνει τα αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά καθημερινά, σε κάθε λούσιμο!

Πως δουλεύει:
1.    Το επανορθωτικό Toppek™ Shampoo μεταφέρει μικροσωματίδια φυσικής Κερατίνης, της ίδιας ακριβώς πρωτεΐνης, που περιέχουν τα μαλλιά, στο εσωτερικό της κάθε τρίχας ξεχωριστά.
2.    Η δράση του χαλαρώνει προσωρινά τα κύτταρα του περιβλήματος της τρίχας και επιτρέπει τη διείσδυση του πατενταρισμένου συμπλέγματος φυσικής Κερατίνης, που περιέχει στον πυρήνα της.
3.    Το Toppek™ Shampoo διεισδύει στον πυρήνα της τρίχας και την εμπλουτίζει με φυσική Κερατίνη.
4.    Μόλις η πρωτεΐνη εισχωρήσει στα μαλλιά, με ένα διπλό μηχανισμό δράσης, καλύπτει τα σπασίματα στον πυρήνα των τριχών και ταυτόχρονα διαστέλλεται, επανατρέφοντας την τρίχα και αυξάνοντας σημαντικά το πάχος της.
5.    Ο ισορροπημένος αφρός του Toppek™ Shampoo συνδυάζει καθαριστικούς και τροφικούς παράγοντες, σέβεται τα ταλαιπωρημένα και αδύναμα μαλλιά και η καθημερινή χρήση του αναδομεί την τρίχα και επαναφέρει την υγεία των μαλλιών.
6.    Το Toppek™ Shampoo είναι συμπυκνωμένο ώστε να απαιτείται ελάχιστη ποσότητα σε κάθε λούσιμο και έχει μοναδικό απαλό άρωμα ενώ δεν περιέχει ισχυρά καθαριστικά ή χημικά.
Δοκιμάστε το Toppek™ Shampoo σε συνδυασμό με το Toppek™ Conditioner.
Κόστος : 16,50 €
Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της σειράς Toppik® :
http://www.toppik.gr
Τα προϊόντα Toppik® διατίθενται από την ιατρική  εταιρεία Dermamed, η οποία από το 2005, έχει ως κύριο στόχο τη διάθεση τεχνολογίας αιχμής και την παροχή πρωτοποριακών και καινοτόμων υπηρεσιών με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης και στη Μεταμόσχευση Τριχοθυλακίων.
www.dermamed.gr
τηλ.:210 8056001-2 (όλο το 24ωρο)

toppik_2

Picture 2 of 2

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
August 19, 2012 anastasia