Ανακαλύψτε τη νέα σειρά Diadermine High Tolerance

Γνωρίζατε ότι:
•    1 στις 2 γυναίκες δηλώνουν ότι έχουν ευαίσθητο δέρμα;
•    Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες συχνά εμφανίζει κοκκινίλες ή ερεθισμούς;

Η Diadermine, παρουσιάζει τη νέα σειρά Diadermine High Tolerance, μια μοναδική σειρά περιποίησης προσώπου που αναπτύχθηκε και ελέγχθηκε σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας κατά των Αλλεργιών.

Ανακαλύψτε τη σειρά Diadermine High Tolerance!
Εμπλουτισμένη με ροδόνερο για πολύ ευαίσθητα και ευπαθή δέρματα, η Diadermine High Tolerance είναι μία σειρά που δημιουργήθηκε από προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά και φόρμουλες που σέβονται το δέρμα, με 0% paraben, silicone και αρώματα.

Η Diadermine High Tolerance, η πρώτη σειρά Diadermine για ευαίσθητα και ευπαθή δέρματα, ηρεμεί και προστατεύει το δέρμα ενώ μειώνει τους ερεθισμούς.
Αποτέλεσμα κλινικών μελετών, οφείλει την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά της σε τρία βασικά συστατικά: το ροδόνερο, που εξισορροπεί το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα, το Relipidium, που επαναφέρει τον φραγμό του δέρματος και το ProFillagrin, που διεγείρει τη φυσική διαδικασία της ενυδάτωσης.

Απόλυτα συμβατή με όλους τους τύπους δέρματος, η σειρά περιλαμβάνει 5 μοναδικά προϊόντα για ολοκληρωμένη φροντίδα προσώπου:

Diadermine High Tolerance
•    Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας για γυναίκες 35-60 ετών
•    Ενυδατική Κρέμα Ημέρας για γυναίκες 30-50 ετών
•    Ενυδατική Κρέμα Νύχτας για γυναίκες 30-50 ετών
•    Γαλάκτωμα Καθαρισμού για κάθε ηλικία
•    Gel Ντεμακιγιάζ για κάθε ηλικία

Diadermine High Tolerance
Μία ακόμα καινοτομία από τα εργαστήρια της Diadermine με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στα ευαίσθητα και ευπαθή δέρματα.diadermine 1 - Ανακαλύψτε τη νέα σειρά Diadermine High Tolerance

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
September 19, 2012 anastasia