Γαλάκτωμα περιποίησης Άγριο Τριαντάφυλλο

Νέα Σύνθεση- Κανονική έως ξηρή επιδερμίδα
Για επιδερμίδα βελούδινα όμορφη
Τονώνει τη διαδικασία αναδόμησης και διατηρεί τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η πολύτιμη σύνθεση με βιολογικό έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου, Έλαιο Τζοτζομπά και Νερό Αμαμελίδας, λειαίνει αισθητά την επιδερμίδα. Το αγνό άρωμα του Τριαντάφυλλου Damascena αφυπνίζει τις αισθήσεις.
Περιποίηση της επιδερμίδας από τη Weleda
Τα γαλακτώματα περιποίησης της Weleda περιέχουν αγνά φυτικά έλαια από σπόρους και φρούτα, που έχουν ωριμάσει κάτω από τον ήλιο, γεμάτα ενέργεια και δραστικά συστατικά. Καθώς είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, απορροφώνται ιδιαιτέρως καλά από το δέρμα και ενισχύουν την αναδόμησή της. Για φυσικά όμορφη επιδερμίδα.
Χ ρήση
Ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση – ακόμη και μετά την ηλιοθεραπεία. Απορροφάται πολύ γρήγορα. Δερματολογικά πιστοποιημένο. Πριν την πρώτη χρήση, γυρίστε το μπουκάλι ανάποδα και ανακινείστε το καλά 2-3 φορές. Γείρετέ το ελαφρά και πιέστε την αντλία. Από τη σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο της Weleda διατίθενται ακόμη: Κρεμοντους Άγριο Τριαντάφυλλο, Λάδι Σώματος, Αποσμητικό και Περιποίηση προσώπου.
Συστατικά: Νερό, Έλαιο Τζοτζομπά, Αλκοόλη, Γλυκερίνη, Έλαιο Rosa Mosqueta, Γλυκερίδια Λιπαρών Οξέων, Μείγμα Φυσικών Αιθέριων Ελαίων, Βούτυρο Shea, Απόσταγμα Αμαμελίδας, Εκχύλισμα Τριαντάφυλλου, Άργιλος, Καραγενάνη, Ξανθανικό Κόμμι.weleda 1 - Γαλάκτωμα περιποίησης Άγριο Τριαντάφυλλο

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος
ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Τ: 2310 301 720, W: www.weleda.gr, E-mail: info@weleda.gr, elovari@elovari.gr
https://www.facebook.com/Weleda.Greece

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
October 8, 2012 anastasia