Η πιο μεγάλη αγκαλιά από την LG Electronics για τον MKO «Θεόφιλος»

Μια αγκαλιά ρούχα μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη
Η LG Electronics (LG) με υψηλό αίσθημα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης και με την πολύτιμη υποστήριξη του The Mall Athens, του Skip, των καταστημάτων Κωτσόβολος και του www.kotsovolos.gr, σας καλεί να προσφέρετε την πιο μεγάλη αγκαλιά με ρούχα για τις πολύτεκνες οικογένειες του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος».
Από τις 22 Οκτωβρίου 2012 έως τις 3 Νοεμβρίου 2012, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξοπλισμένο με πλυντήρια και στεγνωτήρια LG, οι επισκέπτες του The Mall Athens θα μπορούν να δωρίσουν όλα εκείνα τα ρούχα που δε χρειάζονται πια. Εκεί τα ρούχα θα πλυθούν, θα στεγνώσουν και θα συσκευασθούν σε κούτες, ώστε να δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειες που στηρίζει ο ΜΚΟ «Θεόφιλος». Επιπλέον, πέρα από τα ρούχα, οι εταιρείες θα στηρίξουν τις οικογένειες προσφέροντας οικιακές συσκευές LG και απορρυπαντικά Skip για ένα χρόνο.
Υποστηρικτής επικοινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102.2, ο οποίος στο πλαίσιο της ενέργειας θα πραγματοποιήσει ζωντανή εκπομπή με την Ελένη Κολοκοτρώνη από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της LG στο The Mall Athens, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, 13:00-16:00.
Η LG Electronics Ελλάς σας καλεί να φέρετε μία αγκαλιά ρούχα και αγάπη για τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, γιατί Life’s Good!

«Η πιο μεγάλη αγκαλιά»
22 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου
Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 – 21:00
Σάββατο & Κυριακή 09:00 με 21:00
THE MALL ATHENS (Επίπεδο 0)
Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι

###
Σχετικά με την LG Electronics, Inc.
Η LG Electronics, Inc. αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή επικοινωνία και στις οικιακές συσκευές. Με 117 μονάδες παγκοσμίως, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 49 δισ. USD (54,26 τρισεκατομμύρια κορεάτικα γούον KRW) για το 2011. Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Επικοινωνία, Οικιακές Συσκευές, Κλιματισμός και Ενεργειακές Λύσεις. Η LG αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγειοκαταψυκτών. Η LG είναι επίσημος έταιρος 2012 ENERGY STAR®. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lgnewsroom.com.

Σχετικά με την LG Electronics Hellas
Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες after sales. Το 2012 η LG Electronics Ελλάς συμπληρώνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα, κατά τα οποία είναι πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής και έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της  πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών και επαγγελματικών λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr
theofilos 1 - Η πιο μεγάλη αγκαλιά από την LG Electronics για τον MKO «Θεόφιλος»

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
October 18, 2012 anastasia