20 ιδέες για μια υπέροχη διακόσμηση μπάνιου σε λευκό και μαύρο

Η διχρωμία άσπρο-μαύρο δεν είναι κάτι συνηθισμένο όσον αφορά το μπάνιο, παρόλα αυτά όμως αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη η οποία μπορεί προσφέρει μια άλλη αίσθηση στο συγκεκριμένο χώρο!
Το άσπρο είναι το χρώμα το οποίο υποδηλώνει, ή προδίδει, κατά πόσο ένα μπάνιο είναι καθαρό ή όχι. Το μαύρο από την άλλη είναι ένα χρώμα το οποίο ναι μεν καλύπτει ίσως την ακαθαρσία ενός μπάνιου, όμως παράλληλα προδίδει τη σκόνη στο χώρο. Προσωπικά πιστεύουμε ότι και τα δύο χρώματα έχουν τα αρνητικά και τα θετικά στοιχεία τους, και γιαυτό σκεφτήκαμε ότι ο συνδυασμός τους αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή. Ο συνδυασμός λοιπόν αυτών των δύο τόσο αντίθετων χρωμάτων προσδίδει σε ένα μπάνιο μια ιδιαίτερη πολυτέλεια και αυστηρότητα χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να αποτελείται από ακριβά είδη υγιεινής και έπιπλα μπάνιου. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο όταν αναφερόμαστε στο μαύρο να εννοούμε το απόλυτο μαύρο και αντίστοιχα όταν αναφερόμαστε στο λευκό να εννοούμε το απόλυτο λευκό. Σε ένα μπάνιο μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τα χρώματα αυτά με την απόλυτη τους έννοια αλλά και με τις κοντινές τους αποχρώσεις.
Αν λοιπόν δεν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα και προτιμάτε να δώσετε στο μπάνιο σας μια δόση αυστηρότητας και παράλληλα πολυτέλειας τότε ίσως να πρέπει να σκεφθείτε το συνδυασμό άσπρο-μαύρο!

mpanio_1

Picture 1 of 19


Πηγή: http://www.homeguide.gr/20-idees-gia-mia-yperoxh-diakosmhsh-mpanioy-se-leyko-kai-mayro/

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
December 7, 2012 anastasia