Η κορυφαία έκθεση σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2013 ανοίγει για 33η φορά τις πύλες της από 12 έως 20 Οκτωβρίου

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η κορυφαία έκθεση σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2013 ανοίγει για 33η φορά τις πύλες της από 12 έως 20 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE (Λ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι).

Τα μεγαλύτερα ονόματα, στο χώρο του επίπλου και του εξοπλισμού του σπιτιού, θα παρουσιάσουν, για εννέα συνεχείς ημέρες, τις πιο όμορφες δημιουργίες τους, δίνοντάς σας τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά μια μεγάλη ποικιλία επίπλων σπιτιού αλλά και  είδη εξοπλισμού σπιτιού όπως είδη ψύξης και θέρμανσης, φωτιστικά, λευκά είδη, χαλιά και οτιδήποτε είναι απαραίτητο για μια μοντέρνα κατοικία.

Η προνομιακή θέση του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο (Έξοδος Αττικής Οδού, κοντινός σταθμός ηλεκτρικού, πολλές γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν από πολλές περιοχές της Αθήνας) σε συνδυασμό με την σύγχρονη κατασκευή του και το άνετο και δωρεάν parking στο Avenue, έχουν αναγάγει την ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ σε έκθεση θεσμό και εγγυώνται μια διοργάνωση επιτυχημένη, όπως πολύ καλά η ΡΟΜΒΟΣ ξέρει να διοργανώνει.

Οι 40.000 επισκέπτες που επισκέπτονται  την έκθεση επιβεβαιώνουν την επιτυχία της και είμαστε σίγουροι ότι και η φετινή  ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ, θα αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον χώρο του επίπλου, του εσωτερικού design και της οικονομίας.

Ραντεβού λοιπόν στην 33η κορυφαία έκθεση σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ από 12 έως 20 Οκτωβρίου στο HELEXPO PALACE (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι).

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Καθημερινές 16:30 έως 21:30

Σαββατοκύριακα  10:30 έως 21:30

Με την προσκόμιση της πρόσκλησης έχετε δωρεάν είσοδο 2 ατόμων.

Τιμή εισιτηρίου:   3€/ άτομο , 5€/ 2 άτομα
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να παραλάβετε την πρόσκληση της έκθεσης Έπιπλο & Σπίτι. Με την επίδειξή της στην είσοδο της Έκθεσης έχετε δωρεάν είσοδο για δύο (2) άτομα. Συμπληρώστε  εδώejthesi_1

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
October 18, 2013 anastasia