Οικονομικά νυφικά παπούτσια

Αν ψάχνεις όμορφα και οικονομικά νυφικά παπούτσια είσαι στο κατάλληλο σημείο! Η κρίση τα τελευταία χρόνια έχει περιορίσει το διαθέσιμο budget στους γάμου αυτό όμως δε σημαίνει πως θα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς και στην εμφάνιση των νυφικών σου παπουτσιών. Διαλέξαμε υπέροχα νυφικά παπούτσια σε προσιτές τιμές για να νιώθεις όμορφη και περιποιημένη χωρίς να αδειάσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό!

2 - Οικονομικά νυφικά παπούτσια

Ποτέ γόβα δεν ήταν τόσο μοδάτη όσο το μοντέλο Bladelle της μάρκας Marian Ο συνδυασμός υφασμάτινου στελέχους με άσπρο χρώμα δημιουργεί ένα βασικό μοντέλο. Με τακούνι στα 9 εκατοστά και εξωτερική συνθετική σόλα, αυτή η γόβα σας υπόσχεται κομψότητα και άνεση. Με δερμάτινη επένδυση αλλά και εσωτερική δερμάτινη σόλα, αποτελεί ΤΟ τέλειο παπούτσι.

Αγορασέ το εδώ

 

 
5 - Οικονομικά νυφικά παπούτσια

Καμία απορία για το μοντέλο Grivine της μάρκας Marian ! Με υφασμάτινο στέλεχος σε άσπρο μοδάτο χρώμα, αυτό το μοντέλο θα κατακτήσει σίγουρα τη ντουλάπα σας. Η μάρκα παρουσιάζει τακούνι στα 9 εκατοστά και εξωτερική συνθετική σόλα. Αυτή η γόβα έχει επίσης δερμάτινη επένδυση αλλά και εσωτερική δερμάτινη σόλα.

Αγορασέ το εδώ

 

3 - Οικονομικά νυφικά παπούτσια
Ποτέ γόβα δεν ήταν τόσο μοδάτη όσο το μοντέλο Glade της μάρκας Marian Με το άσπρο υφασμάτινο στέλεχος, αυτό το παπούτσι είναι 100% μοδάτο. Η μάρκα περιποιείται αυτή τη σόλα προσφέροντάς της εξωτερική συνθετική σόλα και τακούνι στα 10 εκατοστά. Η μάρκα σχεδιάζει αυτό το παπούτσι με δερμάτινη επένδυση αλλά και εσωτερική δερμάτινη σόλα.

Αγορασέ το εδώ

 

6 - Οικονομικά νυφικά παπούτσια
Ένα κομψότατο γοβάκι, σε ονειρεμένο λευκό χρώμα. Το μικρό διακοσμητικό φιογκάκι του χαρίζει έναν ανάλφρο τόνο, ενώ το σχετικά χαμηλό τακούνι υπόσχεται άνεση.

Αγορασέ το εδώ

 

4 - Οικονομικά νυφικά παπούτσια

Αυτό το στυλάτο και chic παπούτσι συνδυάζει λεπτό λουράκι και αιχμηρή άκρη. Απευθύνεται στις κομψές και διαθέτει τακούνι σε στυλ kitten-heel. Ένα μοντέλο εμπνευσμένο από την Πορτογαλική μάρκα Perlato.

Αγορασέ το εδώ

 

7 - Οικονομικά νυφικά παπούτσια

Ποτέ γόβα δεν ήταν τόσο μοδάτη όσο το μοντέλο Dameo της μάρκας Bocage Η μάρκα προτίμησε δερμάτινο στέλεχος σε χρυσό χρώμα που θα συνδυαστεί τέλεια με κάθε σας εμφάνιση. Με τακούνι στα 8 εκατοστά και εξωτερική από καουτσούκ σόλα, αυτή η γόβα έχει δημιουργηθεί εξαιρετικά για εσάς. Αυτή η γόβα έχει επίσης δερμάτινη επένδυση αλλά και εσωτερική δερμάτινη σόλα.

Αγορασέ το εδώ

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
October 24, 2013 Katerina