Ιδέες για ένα πιο όμορφο μπάνιο

Το μπάνιο συχνά είναι από τα πιο παραμελημένα δωμάτια όσον αφορά στη διακόσμηση. Παρολαυτά αν σκεφτείς ότι στο μπάνιο περνάς χρόνο καθημερινά και εκτελείς όλες τις διαδικασίες αισθητικής και μακιγιάζ, ίσως αξίζει μια προσπάθεια να το κάνεις πιο όμορφο και λειτουργικό. Τις καλύτερες ιδέες για την μεταμόρφωση του μπάνιου θα τις βρεις στα δωμάτια καλών ξενοδοχείων καθώς έχουν προσλάβει αρχιτέκτονες και διακοσμητές που σχεδιάζουν μπάνια τα οποία είναι όμορφα αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετούν και το σκοπό τους.

  1. Το πιο βασικό για να αρχίσεις την αναβάθμιση του μπάνιου είναι να διαλέξεις ένα χρώμα ή μια χρωματική παλέτα και να μείνεις σε αυτό. Αν τα είδη υγιεινής σου έχουν ήδη κάποιο χρώμα, πχ γαλάζιο ή πράσινο, διάλεξε αξεσουάρ, πετσέτες και κουρτίνα μπάνιο στην ίδια χρωματική απόχρωση, σε ένα χρώμα αντίθεσης ή στο λευκό.
  2. Τοποθέτησε λιτά ραφάκια πάνω από τη λεκάνη και βάλε εκεί όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα, πετσέτες σε ρολό ή όμορφα κουτιά με τα καλλυντικά σου.
  3. Μάζεψε όλα τα μπουκαλάκια και τα διάφορα άλλα σκόρπια αντικείμενα που υπάρχουν και
    • αποφάσισε αν πραγματικά τα χρησιμοποιείς ή αν απλά μαζεύουν σκόνη! Πέταξε ότι δεν είναι χρήσιμο ή έχει λήξει.
    • τα χρήσιμα αντικείμενα που έχουν άσχημες συσκευασίες ή άσχετα χρώματα οργάνωσέ τα σε όμορφα κουτιά και βάζα που θα στολίσουν το χώρο.
  4. Αν έχεις χώρο βάλε ένα όμορφο, ανθεκτικό στην υγρασία φυτό στο μπάνιο σου.

Δες τις εικόνες που ακολουθούν και πάρε ιδέες για ένα πιο όμορφο μπάνιο και πώς να αναβαθμίσεις το δικό σου.

omorfo-mpanio-idees_1

Picture 1 of 15

Image source : pinterest.com

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

November 22, 2013 Katerina