Οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που περιμένουν κάτω από το φωτισμένο δέντρο δεν είναι η χαρά μόνο του παιδιού αλλά όλων! Ακόμα και σε περίοδο κρίσης όπως αυτή που διανύουμε υπάρχουν εκατοντάδες ιδέες από οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά που θα τους δώσουν μεγάλη χαρά και σε σας μεγάλη ικανοποίηση.

Από τα πιο οικονομικά και ταυτόχρονα πολύτιμα δώρα για ένα παιδί που πάει σχολείο είναι μια κάρτα βιβλιοθήκης. Δεν κοστίζει απολύτως τίποτα και θα του ανοίξει τις πύλες σε χιλιάδες σελίδες γνώσης και φαντασίας!

Αν παρόλαυτά προτιμάτε ένα δώρο με υλική υπόσταση που το παιδί μπορεί να κρατήσει και να φροντίσει μπορείτε να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο, γατάκι ή σκυλάκι που ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων δίνουν δωρεάν φιλοζωικές οργανώσεις σε διάφορα bazaar που οργανώνονται. Το κατοικίδιο φυσικά απαιτεί αγάπη, φροντίδα, υπευθυνότητα, τροφή και εμβολιασμούς!
Εναλλακτικά διασκεδαστικά και οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά είναι τα εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις, που προσφέρονται πλέον σε πολύ προσιτές τιμές. Ενδεικτικά δείτε την παράσταση Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα στο θέατρο Άβατον στο Γκάζι! Ένα διαδραστικό έργο γεμάτο χιούμορ, περιπέτεια και αγωνία. 

peripeteia mikrou odyssea

Επίσης η παιδική θεατρική παράσταση, που θα διασκεδάσει και θα ψυχαγωγήσει μικρούς & μεγάλους, «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη» του Δ. Ποταμίτη, σε μουσική & τραγούδια του Γ. Ζουγανέλη, παρουσιάζεται στο θέατρο «Κάτω απ’ τη γέφυρα»! 

aristofanis-1

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το παιδικό hit «Λάχανα και Χάχανα» έγινε μιούζικαλ με μουσική και βίντεο – προβολές. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν τη σπουδαία θεατρική πρόταση στο θέατρο Κάππα. 

laxanaxaxana2

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

December 10, 2013 Katerina