Ασκήσεις για καλογυμνασμένα πόδια + video

Η παραλία είναι πάντα κοντά και η ανάγκη για όμορφα καλογυμνασμένα πόδια είναι επιτακτική! Τι θα κάνεις εσύ ώστε να αποκτήσεις καλογυμνασμένα πόδια και να φορέσεις με άνεση σορτσάκια, μαγιό, κοντές φούστες και φορέματα αλά και όμορφα παντελόνια όλο το χειμώνα? Ακόμα κι αν δεν έχεις τον χρόνο, τα χρήματα ή τη διάθεση για γυμναστήρια υπάρχει τρόπος να κατακτήσεις το στόχο σου. Το μόνο που χρειάζεται να διαθέτεις για να αποκτήσεις όμορφα, λεπτά γραμμωμένα πόδια χωρίς κυτταρίτιδα που θα παρουσιάσεις με άνεση σε κάθε παραλία είναι διάθεση και αφοσίωση. Ακριβώς από κάτω θα βρεις μια εικόνα που σου δείχνει τρεις βασικές ασκήσεις για να γυμνάσεις τα πόδια σου.

askiseis gia ta podia

 

Κάνε από κάθε άσκηση 4 σετ των 12 επαναλήψεων με διάλειμμα 30 δευτερολέπτων μεταξύ των σετ 3 φορές την εβδομάδα και 3 φορές ακόμα ακολούθησε τις ασκήσεις στο διασκεδαστικό βίντεο που θα βρεις παρακάτω.

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

June 16, 2014 Katerina