Μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου

Αν κάτι μπορεί να δώσει στο χώρο μας ιδιαίτερο στυλ τότε αυτό είναι σίγουρα ένα φωτιστικό δαπέδου! Λιτά φωτιστικά με λεπτά πόδια, τετράγωνα, γυάλινα αλλά και φωτιστικά με plexi glass θα κάνουν το χώρο σας πιο μοντέρνο και πιο καλαίσθητο. Ακολουθήστε και στον τομέα φωτιστικά δαπέδου τα παγκόσμια trends και δημιουργήστε την τέλεια διακόσμηση σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Πριν προχωρήσετε στη αγορά του δικού σας φωτιστικού παρολαυτά δαπέδου σκεφτείτε τα εξής που θα βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό.

Προς ποια κατεύθυνση θέλετε να πηγαίνει το φως?

Κάποια φωτιστικά κατευθύνουν το φως προς το πάτωμα, άλλα προς το ταβάνι και κάποια το διαχέουν τριγύρω στο χώρο.

fotistiko dapedou 1 - Μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου

Πόσο έντονο θέλε να είναι το φως?

Υπάρχουν φωτιστικά δαπέδου με ρυθμιζόμενη ένταση φωτός ανάλογα με τις ανάγκες τις κάθε στιγμής. Για όσα δεν είναι ρυθμιζόμενα θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο είτε με περισσότερες λάμπες είτε με λάμπα μεγαλύτερης ισχύος αν θέλετε πολύ φως ή το αντίστροφο αν θέλετε λιγότερο.

fotistiko dapedou 6 - Μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου

Ποια θα είναι η λειτουργικότητα του φωτιστικού σας?

Θέλετε ένα φωτιστικό δαπέδου που θα εξυπηρετεί λειτουργικούς ή μόνο για αισθητικούς σκοπούς και πόσο μεγάλη είναι η περιοχή που θέλετε να φωτίσετε? Σε πολλά σύγχρονα σαλόνια το κεντρικό φωτιστικό οροφής παραλείπετε και αντικαθίσταται από όμορφα φωτιστικά δαπέδου. Ανάλογα με τις ανάγκες σας η τιμή του φωτιστικού μπορεί να διαφέρει σημαντικά.

fotistiko dapedou 11 - Μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου

Επιλέξτε το κατάλληλο στυλ για το χώρο σας.

Στο συγκεκριμένο άρθρο παρουσιάζονται μοντέρνα φωτιστικά μπορείτε να βρείτε στο designisthis.com, παρόλαυτα υπάρχουν φωτιστικά δαπέδου με πιο κλασσικά σχέδια που ίσως ταιριάζουν καλύτερα με της αισθητική του δικού σας σπιτιού.

 

fotistiko dapedou 111 - Μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου

Υπάρχουν φωτιστικά σε σχήμα δέντρου που το κεντρικό στέλεχος κατευθείνει το φως προς το ταβάνι συνήθως και επίσης διαθέτει δυο τρία επιπλέον “κλαδιά” με φως που μπορείτε να στρέψετε εσείς προς την κατεύθυνση που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Τοποθετήστε το φωτιστικό δίπλα στον καναπέ για ήρεμα βράδια ή κοντά σε μια ιδιαίτερη πολυθρόνα για να δημιουργήσετε μια εξαιρετική γωνιά για διάβασμα και χαλάρωση.

fotistiko dapedou 7 - Μοντέρνα φωτιστικά δαπέδου

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
June 30, 2014 Katerina