Πώς να σχεδιάσετε το γάμο σας βήμα προς βήμα

Ο ενθουσιασμός του αρραβώνα σας έχει περάσει και έχετε ήδη αρχίσει να κάνετε τις πρώτες σκέψεις για την ημέρα του γάμου σας.
Γάμος. Η πιο όμορφη μέρα στην ζωή μίας γυναίκας. Θα αποτελεί μία γλυκιά ανάμνηση για μια ζωή. Γι’ αυτό, θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερα προσεκτική προετοιμασία ώστε τίποτα να μην πάει στραβά κατά τη διάρκεια της.

Ένα χρόνο πριν το γάμο

Ένα χρόνο πριν, θα πρέπει να επιλέξετε ημερομηνία γάμου. Επίσης, θα πρέπει να καταρτίσετε έναν προυπολογισμό. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφευχθούν περιττά έξοδα καθώς και υπέρογκα χρέη. Επιπλέον, τώρα είναι ο καιρός να αρχίσετε να κοιτάτε για νυφικό.

Δέκα μήνες πριν το γάμο

Δέκα μήνες πριν, διαλέξτε το catering που θα αναλάβει την δεξίωση. Επικοινωνήστε με τον φωτογράφο και τον υπεύθυνο του βίντεο. Διαλέξτε τα φορέματα των παρανύμφων.

Εφτά μήνες πριν το γάμο

Στους εφτά μήνες, ολοκληρώστε την λίστα με τους καλεσμένους και διαλέξτε προσκλητήρια. Διαλέξτε την γαμήλια τούρτα και αρχίστε να κάνετε ετοιμασίες για τον μήνα του μέλιτος.

Δύο μήνες πριν το γάμο

Στους δύο μήνες, στείλτε τα προσκλητήρια. Διαλέξτε και αγοράστε το γαμπριάτικο κοστούμι. Είναι, επίσης, ο καιρός να αγοράστε τις μπομπονιέρες. Ετοιμάστε την μουσική που θα παιχτεί στην δεξίωση.

Ένα μήνα πριν το γάμο

Ένα μήνα πριν, κάντε την τελική πρόβα νυφικού. Δηλώστε το γάμο στις αρμόδιες αρχές. Επιβεβαιώστε τα ραντεβού με την αισθητικό και την κομμώτρια.

Την τελευταία εβδομάδα πριν το γάμο

Την τελευταία βδομάδα, αφήστε χρόνο για τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής όπως για παράδειγμα το που θα κάτσουν οι καλεσμένοι στην δεξίωση. Ετοιμάστε τις βαλίτσες και τα ταξιδιωτικά έγγραφα για τον μήνα του μέλιτος.

Μία μέρα πριν το γάμο

Μία μέρα πριν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ. Κάντε ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο και προσπαθήστε να κοιμηθείτε καλά το βράδυ.

Την μέρα του γάμου

Την μέρα του γάμου φάτε κάτι αλλά αποφύγετε την ζάχαρη και την καφείνη. Ξεκινήστε νωρίς την μέρα ώστε να υπάρχει χρόνος για το νυφικό χτένισμα και το βάψιμο. Μην ξεχάσετε να βγάλετε οικογενειακές φωτογραφίες στο σπίτι.
Και… φροντίστε να απολαύσετε κάθε στιγμή αυτής της μαγευτικής ημέρας!

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

October 2, 2014 Katerina