Κοντά νυφικά φορέματα

Προετοιμάζεσαι για τη μεγαλύτερη μέρα της ζωής σου, αλλά δεν έχεις ακόμα καταλήξει στο πιο σημαντικό: τι νυφικό θα επιλέξεις! Η επιλογή του ιδανικού νυφικού είναι αρκετά δύσκολη, καθ’ό,τι οι περισσότερες γυναίκες έχουν ονειρευτεί ακριβώς πώς το φαντάζονται. Και επειδή είναι αρκετά ακριβό να σχεδιάσεις και να ράψεις το δικό σου μοναδικό φόρεμα, πρέπει να βρεις σε περιορισμένο χρόνο, αυτό που είναι τέλειο για εσένα!
Σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στο νυφικό το ‘παρεξηγημένο’, που επιλέγεται σπανιότερα, επειδή δεν θεωρείται ακριβώς νυφικό. Κι όμως, το κοντό νυφικό φόρεμα μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική επιλογή για διάφορους λόγους.

konta nifika foremata_4

Δεν μοιάζει με κλασικό νυφικό.

Για κάποιες μελλοντικές νύφες, αυτό μπορεί να είναι και ένα θετικό στοιχείο. Αν δεν θες να κάνεις μια κλασική, συμβατική επιλογή, όπως είναι ένα μακρύ νυφικό με ουρά και βέλο, τότε ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς σοβαρά την πιθανότητα να επιλέξεις κοντό νυφικό. Ορισμένα θυμίζουν περισσότερο λευκά cocktail dresses δίνοντας μια άλλη νότα στη συνολική εμφάνιση.

konta nifika foremata_2

Μπορεί να δείχνει υπέροχο στο δικό σου σωματότυπο.

Ένα κοντό νυφικό αναδεικνύεται ιδανικά από γυναίκες με λεπτά πόδια. Αν είναι αυτό το πιο δυνατό σου σημείο, γιατί να μην το αναδείξεις; Πρόσεξε μόνο ώστε το μήκος να είναι τέτοιο ώστε να παραμένει chic.

konta nifika foremata_5

Είσαι μινιόν.

Γνωρίζουμε ήδη, ότι όπως τα μακριά φορέματα δεν προτείνονται ιδιαίτερα σε γυναίκες χαμηλού αναστήματος, το ακριβώς ανάποδο συμβαίνει στα μίνι φορέματα. Αν είσαι μινιόν, αυτή η επιλογή μπορεί να σου δώσει την ‘ψευδαίσθηση’ έξτρα πόντων.

konta nifika foremata_3
Γιατί απλά σου αρέσει.

Δεν ήσουν ποτέ fan του μακρύ κλασικού νυφικού και προτιμάς κάτι πιο ‘εναλλακτικό’. Προτιμάς ένα φόρεμα που θα ταιριάζει εξίσου και στο γαμήλιο party,προσφέροντάς σου την άνεση που θες.
Μην ξεχνάς ότι είναι μία μόδα που έρχεται από τα 60s, τότε που σχεδόν όλες οι γυναίκες φορούσαν αποκλειστικά μίνι. Μέσα από ένα κοντό νυφικό, μπορείς να διατηρήσεις το ρομαντισμό της ημέρας κρατώντας όμως τα στοιχεία του δικού σου στιλ. Τη διαφορά θα κάνει η επιλογή του νυφικού χτενίσματος αλλά και των κοσμημάτων. Εμείς σου δίνουμε μερικές επιλογές.

konta nifika foremata_6

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

October 18, 2014 Katerina