21 εύκολες χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ποιο τρόπος είναι καλύτερος για να στείλεις τις ευχές σου στους αγαπημένους από χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες; Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι απλά και οικονομικά και κυρίως η δημιουργικότητα, η φαντασία και η καλή διάθεση είναι που πρέπει να διαθέτεις. Το βασικό υλικό είναι φυσικά χαρτόνια σε διάφορα χρώματα για τις κάρτες, κουμπιά, υφάσματα, κόλλα, κορδέλες, ψαλίδι, χρυσόσκονη, και αν διαθέτεις περφορατέρ με σχέδια για να κόψεις αστέρια, καρδούλες, δεντράκια, αγγελάκια, χιονονιφάδες και άλλα όμορφα από πολύχρωμα χαρτόνια ή σελίδες παλιών περιοδικών οι κάρτες μπορούν να γίνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες.

Αν αποφασίσεις να φτιάξεις τις κάρτες μαζί με παιδιά η μπλε κόλλα, όπου βλέπεις που πρέπει να κολλήσεις και μετά γίνεται διάφανη, θα σε βοηθήσει πολύ όπως και σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για παιδιά.

Ξεκινάμε με απλές χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες που θα χρειαστείς λωρίδες από παλιές εφημερίδες, λωρίδες τσόχας ή washi tape και ένα αστεράκι στην κορυφή.

xeiropoiites xristougenniatikes kartes (9)

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

November 23, 2014 Katerina