Διακόσμηση σπιτιού με γκρι χρώμα

Ίσως ο τίτλος σας φάνηκε ιδιαίτερα παράξενος. «Το γκρι είναι σκούρο και μελαγχολικό χρώμα», θα σκεφτήκατε. «Πως θα φαίνεται ως κύριο χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού». Μην αγχώνεστε! Το γκρι, αν και είναι σκούρο, έχει πολλές αποχρώσεις. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα. Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας στα γκρι.
Κατ’ αρχάς, θα μπορούσατε να βάψετε τον τοίχο του σαλονιού γκρι (μόνο αν το σπίτι σας είναι μεγάλο και φωτεινό). Έχοντας αυτό στο νου, επιλέξτε έναν γκρι καναπέ. Τα υπόλοιπα έπιπλα θα παίζουν σε ουδέτερους τόνους για να προκληθεί αντίθεση.
gkri xroma diakosmisi 1
Ένας καναπές σε ανοιχτό γκρι χρώμα μπορεί να δεχτεί πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων. Επιλέξτε χρωματιστά μαξιλάρια με πολλά σχέδια. Απλώς, παραμείνετε στην ίδια χρωματική παλέτα που θα επιλέξετε. Το γκρι αποτελεί ένα από τα πιο κατάλληλα χρώματα για να τεθεί ως βάση στη διακόσμηση.
gkri xroma diakosmisi 2
Ίσως θα μπορούσατε να δώσετε γκρι τόνους στην κρεβατοκάμαρα σας αναμειγνύοντας και άλλες αποχρώσεις όπως το τουρκουάζ και το καφέ. Το γκρι είναι ιδιαίτερα ζεστό χρώμα και ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.
gkri xroma diakosmisi 3
Εάν επιλέξετε να παραμείνετε στις αποχρώσεις του γκρι και δεν θέλετε άλλα χρώματα, δώστε φως και ζωή στο χώρο με διάφορα φυτά. Το πράσινο χρώμα τους θα δώσουν νέα διάσταση στο χώρο κάνοντας τον φιλόξενο και προσιτό σε εσάς.
gkri xroma diakosmisi 4
Τέλος, δώστε έμφαση σε έναν γκρι καναπέ με γκρι μαξιλάρια και ριχτάρια. Εάν παραμείνετε σε ουδέτερους τόνους όπως το λευκό και του ιβουάρ, θα τονίσετε ιδιαίτερα το γκρι, το οποίο θα προκαλεί μεγάλη εντύπωση.
gkri xroma diakosmisi 5
Βρείτε τρόπους ώστε να δώσετε στο σπίτι σας μία υπέροχη διακόσμηση στα χρώματα του γκρι. Ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Το χρώμα αυτό θα φέρει σε κάθε χώρο του σπιτιού την ζεστασιά και την cozy ατμόσφαιρα που τόσο επιθυμείτε!

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

November 24, 2014 Katerina