Δώστε στυλ στον χώρο σας με δερμάτινα έπιπλα

Τα δερμάτινα έπιπλα είναι ιδιαίτερα κομψά και προσφέρουν στο χώρο ένα ξεχωριστό στυλ. Υπάρχουν δερμάτινοι καναπέδες, πολυθρόνες ή μικρά σκαμπό. Αν τώρα φτιάχνετε το σπίτι σας ή θέλετε να το ανανεώσετε, τι θα λέγατε να χρησιμοποιούσατε τα δερμάτινα έπιπλα; Δείτε κάποιες ιδέες και αποφασίστε τι θα ταίριαζε πιο πολύ στον χαρακτήρα σας;
Κατ’ αρχάς, δεν πρέπει να συνδέετε τα δερμάτινα έπιπλα με ένα κλασσικό, αυστηρό στυλ. Μπορούν πολύ άνετα να συνδυαστούν με απαλά χρώματα όπως τα παστέλ ή και με πιο ουδέτερα χρώματα όπως το λευκό ή το μπεζ. Γενικότερα, μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα το στυλ σας εμπερικλείοντας στη διακόσμηση του σπιτιού ένα δερμάτινο κομμάτι.

dermatina epipla 1

Μπορείτε να γεμίσετε τον καναπέ με πολλά, καλόγουστα μαξιλάρια καθώς και ένα πλεκτό ριχτάρι. Δώστε σε κάθε γωνία τον δικό της χαρακτήρα με μικρές κορνίζες, όμορφα διακοσμητικά και ίσως κάποια μικρή γλάστρα. Το δερμάτινο έπιπλο που θα επιλέξετε, θα αναδείξει τα αντικείμενα αυτά με υπέροχο και ταυτόχρονα κομψό τρόπο.
dermatina epipla 2
Μην έχετε στο νου σας πως τα δερμάτινα έπιπλα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν το κλασσικό καφέ χρώμα. Επιλέξτε την απόχρωση που σας αρέσει και εντάξτε τα δερμάτινα έπιπλα στον χώρο σας. Αν έχετε ήδη κάποια δερμάτινα έπιπλα, θα μπορούσατε να αλλάξετε το χρώμα τους με αλλαγή του δέρματος. Το αποτέλεσμα στην διακόσμηση του δωματίου θα σας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση!
dermatina epipla 3
Επιπλέον, θα μπορούσατε να δώσετε μία ethnic νότα στον χώρο συνδυάζοντας το δέρμα με animal print υφάσματα καθώς και τα κατάλληλα διακοσμητικά στα σωστά χρώματα.
dermatina epipla 4
Τέλος, ένα υπέροχο δερμάτινο κομμάτι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζάκι για ένα σαλόνι σε κλασσικό στυλ. Θα δώσει στον χώρο μία ιδιαίτερη κομψότητα και μεγαλοπρέπεια. Τοποθετήστε τα διακοσμητικά σας αντικείμενα πάνω σε ένα δίσκο στο τραπεζάκι, πιο δίπλα αφήστε ένα μικρό ριχτάρι και ο χώρος σας είναι έτοιμος!
dermatina epipla 5

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

December 2, 2014 Katerina