9 συνήθειες που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει

Η δύναμη της συνήθειας είναι τεράστια. Καθορίζει τη ζωή μας και επηρεάζει κάθε πτυχή της. Πρέπει λοιπόν να καθιερώσουμε συνήθειες οι οποίες θα συμβάλλουν στην καλή υγεία και την ευεξία του οργανισμού μας. Λέγεται πως αν κάνουμε το ίδιο πράγμα 21 φορές, τότε έχει καθιερωθεί ως συνήθεια. Δείτε λοιπόν ποιες συνήθειες πρέπει να έχει μία γυναίκα και υιοθετήστε τες στην καθημερινότητα σας.
1. Ξεκινήστε με χαρά και όμορφη διάθεση τη μέρα σας. Ξυπνήστε νωρίς και ετοιμάστε ένα υγιεινό πρωινό σε συνδυασμό με μία μεγάλη κούπα καφέ.
2. Το ίδιο ισχύει και για την αρχή κάθε εβδομάδας. Ξεκολλήστε από την κλασσική διάθεση της Δευτέρας. Αποκτήστε θετική διάθεση και ξεκινήστε την εβδομάδα σας με προσμονή για το τι θα ακολουθήσει.
3. Να γυμνάζεστε καθημερινά. Ακόμη και 20 λεπτά έντονης άσκησης μπορούν να φέρουν μεγάλα οφέλη στον οργανισμό σας. Όταν δεν θέλετε να φύγετε από το σπίτι, χρησιμοποιήστε το YouTube για να παρακολουθήσετε δωρεάν μαθήματα γυμναστικής.

sinitheies gynaikes
4. Ποτέ να μην ψωνίζετε νηστικές καθώς έτσι θα ψωνίσετε τις διπλάσιες ποσότητες από αυτές που πραγματικά χρειάζεστε.
5. Κόψτε εντελώς τη ζάχαρη. Θα δείτε μεγάλη βελτίωση τόσο στο σώμα σας όσο και στη διάθεσή σας.
6. Να έχετε πάντοτε μαζί σας ένα υγιεινό σνακ τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο.
7. Να κοιμάστε τουλάχιστον οχτώ ώρες κάθε βράδυ. Μην βασίζεστε σε χάπια για να σας πάρει ο ύπνος.
8. Προσπαθήστε να διαχειρίζεστε με τον καλύτερο τρόπο άσχημα συναισθήματα όπως το στρες ή ο θυμός. Μετρήστε μέχρι το δέκα, πάρτε βαθιές ανάσες ή σκεφτείτε κάτι όμορφο. Παρακολουθήστε μαθήματα και πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας.
9. Να χειρίζεστε με σοφία τις ηλεκτρονικές συσκευές. Για κάθε είκοσι λεπτά μπροστά στον υπολογιστή, κάντε ένα διάλειμμα και κοιτάξτε έξω από το παράθυρο για είκοσι δευτερόλεπτα. Επίσης, για κάθε δύο ώρες που κάθεστε μπροστά στην τηλεόραση, σηκωθείτε και κάντε γυμναστική για μισή ώρα.

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

December 10, 2014 Katerina