Διακοσμήστε το σαλόνι σας με έναν κόκκινο καναπέ

Η διακόσμηση είναι τέχνη και απαιτεί μεγάλη φαντασία. Πρέπει να ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα και να δημιουργούμε κάτι μοναδικό και όμορφο. Για παράδειγμα, όλοι μας στο σαλόνι επιλέγουμε απαλά χρώματα όπως το ροζ ή το μπεζ. Μάλιστα, οι καναπέδες μας είναι στα κλασσικά χρώματα του καφέ, του μπεζ και του γκρι. Τι θα λέγατε όμως αν διακοσμούσαμε το σαλόνι μας με έναν κόκκινο καναπέ; Ακούγεται λίγο extreme όμως το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Δείτε μερικές ιδέες και αποφασίστε ποια σας αρέσει περισσότερο.
Μπορείτε να επιλέξετε έναν κόκκινο καναπέ σε συνδυασμό με μία λαδί απόχρωση στον τοίχο. Διακοσμήστε με υπέροχα μαξιλάρια και παίξτε στους τόνους του μπεζ και του ιβουάρ.

kokkinos kanapes 1

Το κόκκινο ταιριάζει υπέροχα με το σκούρο μπλε και το γαλάζιο. Δοκιμάστε να συνδυάσετε αυτά τα χρώματα στο σαλόνι. Τοποθετήστε στον κόκκινο καναπέ ένα ή δύο boho ριχτάρια και προσθέστε στον χώρο τόνους του κίτρινου, του κόκκινου και του φούξια. Το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο και θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πρότυπα που έχουμε στο μυαλό μας για ένα σαλόνι.

kokkinos kanapes 2
Ένας κόκκινος καναπές μπορεί να ταιριάξει υπέροχα με σκούρες αποχρώσεις όπως το γκρι και το μπλε. Μάλιστα, θα «φωτίσει» τον χώρο και «θα κάνει την διαφορά». Προτιμήστε αυτόν τον συνδυασμό για μεγάλους και φωτεινούς χώρους. Το τραπεζάκι σαλονιού με τα μεταλλικά πόδια ακολουθεί τις γραμμές του καναπέ και συμπληρώνει το στυλ.
kokkinos kanapes 3
Κάντε τη διαφορά και τοποθετήστε στον χώρο σας έναν δερμάτινο, κόκκινο καναπέ. Επιλέξτε τα υπόλοιπα διακοσμητικά σε συντηρητικές αποχρώσεις ώστε να δημιουργείται αντίθεση σε σύγκριση με τον καναπέ. Τοποθετήστε σκουρόχρωμα μαξιλάρια αλλά και κόκκινες λεπτομέρειες τόσο στις κουρτίνες όσο και σε μικρά διακοσμητικά.
kokkinos kanapes 4
Τέλος, μπορείτε να αναμείξτε πολλά χρώματα μαζί. Μην παραμένετε στην ίδια χρωματική παλέτα. Επιλέξτε μαξιλάρια σε όλες τις αποχρώσεις. Προτιμήστε όμως να βάψετε τον τοίχο σε άσπρο χρώμα και να απλώσετε στο πάτωμα μπεζ ή γκρι χαλί για να αποφύγετε τις υπερβολές.
kokkinos kanapes 5

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

December 29, 2014 Katerina