Γυμναστική παρά το κρύο του χειμώνα

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά. Έχουμε συνηθίσει πια τις συννεφιασμένες μέρες και το απαλό ψιλόβροχο. Ο καιρός αυτός είναι ο ιδανικός για χουχούλιασμα στο σπίτι. Τι θα κάνουμε όμως με το πρόγραμμα της γυμναστικής; Δείτε απλούς τρόπους ώστε να συνεχίσετε να γυμνάζεστε παρά το κρύο του χειμώνα.
Κατ’ αρχάς, προμηθευτείτε τα κατάλληλα outfits. Ένα αντιανεμικό, αμάνικο μπουφάν, μία μάλλινη κορδέλα για το κεφάλι ή τα γούνινα «αυτάκια» σας είναι τα ιδανικά. Επίσης, ίσως χρειαστείτε ένα φούτερ με εσωτερική επένδυση καθώς και γάντια.
gymnastiki to xeimona 1
Να ενημερώνεστε από τα δελτία καιρού. Επιλέξτε τις ηλιόλουστες ημέρες της εβδομάδας για να περπατήσετε έξω, να κάνετε γυμναστική και αποφύγετε τις βροχερές μέρες ή τις θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.
gymnastiki to xeimona 2
Να έχετε αυτοπειθαρχία. Είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις την θαλπωρή του σπιτιού για να τρέξεις έξω κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Να βάζετε μικρούς και εφικτούς στόχους. Να σκέφτεστε το πόσο όμορφα θα αισθάνεστε μετά τη γυμναστική και να έχετε στο νου σας μακροπρόθεσμα οφέλη όπως η μείωση του βάρους και η καλή φυσική κατάσταση.
gymnastiki to xeimona 3
Διευθετήστε το πρόγραμμα σας ώστε να γυμνάζεστε τις πρωινές ώρες. Ακολουθήστε μικρά βήματα για να είναι αυτό πιο εύκολο. Προετοιμάστε ένα πλούσιο πρωινό για το οποίο θα ανυπομονείτε να γυρίσετε σπίτι μετά την άσκηση. Ανάψτε τον θερμοσίφωνα, ώστε να απολαύσετε ένα καυτό μπάνιο. Όλα αυτά θα σας δώσουν κίνητρο ώστε να γυμναστείτε αμέσως μόλις ξυπνήσετε.
gymnastiki to xeimona 4
Πάρτε μαζί σας μία μικρή συσκευή ώστε να ακούτε μουσική ή κάποια εκπομπή στο ραδιόφωνο ενόσω τρέχετε. Αυτό θα αποσπάσει το μυαλό σας από το κρύο ή το ψιλόβροχο και ούτε θα καταλάβετε πότε θα έρθει η ώρα για να γυρίσετε σπίτι.
Η γυμναστική είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μας. Τίποτα δεν πρέπει να μας εμποδίζει να ακολουθούμε το πρόγραμμά μας πιστά, ούτε καν το κρύο του χειμώνα. Βρείτε διάφορους τρόπους και γυμναστείτε κάθε μέρα του φετινού χειμώνα!

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

December 30, 2014 Katerina