Ιδέες για να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού

Η είσοδος του σπιτιού ή αλλιώς το χολ δίνει στον επισκέπτη μία πρόγευση από τη διακόσμηση ολόκληρου του σπιτιού. Θα λέγαμε πως «καλωσορίζει» τον καθένα που έρχεται στο σπίτι μας. Συνεπώς, είναι πάρα πολύ σημαντικό να διακοσμήσουμε τον χώρο αυτό με προσοχή και καλό γούστο, και πάντοτε με βάση το στυλ του σπιτιού.
Κατ’ αρχάς, τοποθετήστε στον τοίχο κάποιο αντικείμενο ώστε εκεί να μπορούν οι καλεσμένοι σας να αφήσουν τα πανωφόρια τους. Επιλέξτε μία κρεμάστρα με βάση τη συνολική διακόσμηση του σπιτιού. Η κρεμάστρα αυτή θα σας βοηθάει να έχετε πάντοτε τακτοποιημένο το σπίτι σας.

eisodos spitiou 1
Η είσοδος του σπιτιού είναι το κατάλληλο μέρος ώστε να αφήνετε τα παπούτσια σας. Ίσως θα μπορούσατε να τοποθετήσετε λίγες παπουτσοθήκες ή να φτιάξετε τις δικές σας.
eisodos spitiou 2
Ίσως θα μπορούσατε να τοποθετήσετε ένα μικρό, εντοιχισμένο καναπεδάκι σε συνδυασμό με λίγες κρεμάστρες και ραφάκια. Το χολ είναι ο απόλυτος αποθηκευτικός χώρος όπου μπορείτε να τοποθετήσετε παπούτσια και αντικείμενα με όμορφο και τακτοποιημένο τρόπο.
eisodos spitiou 3
Μην ξεχάσετε να στρώσετε ένα καλόγουστο χαλί ώστε να μην κρυώνετε καθώς βγάζετε τα παπούτσια σας.
Η διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού μπορεί να ακολουθεί το μινιμαλιστικό στυλ ή μία πιο rustic διάθεση. Τοποθετήστε κορνίζες με φωτογραφίες της οικογένειάς σας ή με το αγαπημένο σας ρητό. Κάντε «γνωστό» τον χαρακτήρα του σπιτιού σας, συστήνοντας το στους καλεσμένους σας μέσω της διακόσμησης της εισόδου.
eisodos spitiou 4
Τέλος, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα μπαρόκ στυλ στη διακόσμηση, τοποθετώντας στην είσοδο του σπιτιού ένα «βαρύ» τραπέζι, με περίτεχνα φωτιστικά και όμορφα διακοσμητικά. Ένας τεράστιος καθρέφτης με σκαλιστές λεπτομέρειες καθώς και ένας πολυέλαιος είναι ότι πρέπει για τον χώρο. Επιλέξτε ουδέτερες αποχρώσεις για τον χώρο όπως το γκρι του πάγου ή το λευκό. Εάν αυτό το στυλ σας εκφράζει τότε πρέπει οπωσδήποτε να διακοσμήσετε έτσι την είσοδό του σπιτιού σας!
eisodos spitiou 5

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

January 7, 2015 Katerina