5 τρόποι για να χάσετε κιλά

Πολλές από εμάς ίσως βασανίζονται από τα περιττά κιλά. Ίσως δεν μπορούμε να πούμε όχι σε αγαπημένες μας λιχουδιές που όμως είναι full στις θερμίδες. Ή μπορεί να δυσκολευόμαστε να μπούμε σε ένα τακτικό πρόγραμμα γυμναστικής. Η άσκηση όμως πρέπει να αποτελεί βασικό κομμάτι του εβδομαδιαίου προγράμματός μας. Δείτε λοιπόν πως μπορούμε με απλά βήματα να γυμναζόμαστε τακτικά και τελικά να αρχίσουμε να χάνουμε τα περιττά κιλά.
1. Να περπατάτε κάθε μέρα για τριάντα λεπτά. Εάν το καταφέρετε αυτό, θα μπορείτε να καίτε 120 θερμίδες την ημέρα, δηλαδή 840 θερμίδες την εβδομάδα. Για όσες είναι δύσκολο το να αφιερώνουν μισή ώρα στο περπάτημα, μπορούν να περπατούν 3 φορές στη διάρκεια της ημέρας από 10 λεπτά.
perpatima

2. Εάν η φυσική σας κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή, σίγουρα θα δυσκολεύεστε να τρέχετε μεγάλες αποστάσεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Γι’ αυτό, δοκιμάστε να τρέξετε για 5 λεπτά κάθε μέρα. Οι συνολικές θερμίδες που θα καίγονται ολόκληρη την εβδομάδα, θα φτάνουν τις 700 και θα χάσετε αμέσως λίγα κιλά.

3. Εάν στη γειτονιά σας υπάρχει κολυμβητήριο, τότε επωφεληθείτε από αυτό. Διευθετήστε να γυμνάζεστε κολυμπώντας για μία ώρα την εβδομάδα, η οποία θα καίει 600 και πλέον θερμίδες. Θα δείτε μεγάλη διαφορά στο βάρος σας καθώς θα αρχίσετε να χάνετε κιλά, στην φυσική σας κατάσταση και στην αναπνευστική σας ικανότητα.
kolimvisi

4. Αφού έχετε φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο όσον αφορά την φυσική σας κατάσταση, ξεκινήστε να κάνετε τζόκινγκ για μία ώρα την εβδομάδα. Το τζόκινγκ είναι μία υπέροχη μορφή άσκησης διότι καίει γύρω στις 500 θερμίδες την εβδομάδα. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε κάποιον εξωτερικό χώρο όσο και μέσα στο σπίτι, χρησιμοποιώντας έναν διάδρομο.
almata

5. Τέλος, να αφιερώνετε 5 λεπτά κάθε μέρα ώστε να γυμνάζεστε με άλματα. Αυτή η άσκηση θα κάψει γύρω στις 350 θερμίδες την εβδομάδα και θα προσφέρει μεγάλη ευκολία στη λειτουργία της καρδιάς και θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά.

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

January 8, 2015 Katerina