Ιδέες για διακόσμηση νησιωτικού σπιτιού

Τα ελληνικά νησιά είναι μοναδικά και η τεχνοτροπία των σπιτιών εκεί αξεπέραστη. Το λευκό των Κυκλάδων ηρεμεί την ψυχή και το πνεύμα. Οι ιδέες για την διακόσμηση νησιωτικού σπιτιού είναι πάρα πολλές. Δείτε τις παρακάτω και πάρτε ιδέες!
Κατ’ αρχάς, να θυμάστε πως το λευκό χρώμα πρέπει να κυριαρχεί. Στα νησιωτικά σπίτια υπάρχει αρμονία χρωμάτων. Θυμίζει πολύ το μινιμαλιστικό στυλ. Η παρακάτω κουζίνα είναι εξαιρετική, η οποία συνδυάζει υπέροχα το λευκό με το καφέ και το τουρκουάζ, ο πιο κατάλληλος συνδυασμός για ένα τέτοιο σπίτι.

nisiotiki diakosmisi 1
Ξύλινες λεπτομέρειες μπορούν επίσης να προστεθούν σε ένα νησιωτικό σπίτι. Ξύλινο ταβάνι, ξύλινα μαγειρικά σκεύη ή ξύλινα κουφώματα θα δώσουν μία rustic διάθεση στον χώρο σας. Επίσης, μας άρεσαν ιδιαίτερα οι διάτρητες πόρτες των ντουλαπιών και τα παραδοσιακά αντικείμενα πάνω στον πάγκο.
nisiotiki diakosmisi 2
Αγαπήσαμε ιδιαίτερα τα μπλε ράφια στην παρακάτω κουζίνα καθώς και τα ντουλάπια με τις μαρμάρινες επιφάνειες. Τοποθετήστε τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά, δίνοντας τους τον χαρακτήρα του διακοσμητικού. Κεραμικές λεπτομέρειες θα δώσουν άλλη αίσθηση στον χώρο.
nisiotiki diakosmisi 3
Για το σαλόνι, επιλέξτε αποχρώσεις του μπλε και παίξτε με τα διαφορετικά σχέδια. Εννοείται βέβαια πως την βάση της διακόσμησης αποτελεί το λευκό. Οι λευκοί τοίχοι και τα λευκά υφάσματα στους καναπέδες θα ηρεμούν τα μάτια σας και θα σας προσφέρουν γαλήνη και ικανοποίηση. Εάν είναι του χεριού σας, επιλέξτε μεγάλα, ορθογώνια παράθυρα για το νησιωτικό σπίτι σας ώστε να υπάρχει άφθονος φυσικός φωτισμός.
nisiotiki diakosmisi 4
Τέλος, προσθέστε λεπτομέρειες από πέτρα. Επίσης, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα τζάκι ώστε να εξασφαλίσετε μία cozy ατμόσφαιρα παρά το κρύο του χειμώνα. Λευκά ή ιβουάρ ριχτάρια στους καναπέδες και όμορφα τραπεζομάντηλα θα δώσουν μία μοναδική αίσθηση. Επιλέξτε vintage έπιπλα καθώς και φωτιστικά παλαιού στυλ.
nisiotiki diakosmisi 5
Βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει και διακοσμήστε με επιτυχία και καλό γούστο το υπέροχο νησιωτικό σπίτι σας.

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

January 15, 2015 Katerina