Πώς να διακοσμήσετε το δωμάτιο του μωρού: αγόρι

Η διακόσμηση του δωματίου του μωρού σας μπορεί να αποτελέσει μία πρόκληση. Έχετε ήδη διανύσει πολλούς μήνες εγκυμοσύνης και είναι σίγουρο πως έχετε διάφορες ιδέες. Δεν θέλετε όμως να διακοσμήσετε το δωμάτιο με το κλασσικό baby blue χρώμα, το οποίο είναι κλασσικό για τα μικρά αγόρια. Δείτε λοιπόν τις παρακάτω ιδέες ώστε να χρησιμοποιήσετε γήινες αποχρώσεις με μεγάλη επιτυχία.
Επιλέξτε έπιπλα στο χρώμα του ξύλου, όπως θα κάνατε και στο σαλόνι ή στην τραπεζαρία. Αποφύγετε αυτά που είναι βαμμένα με ακρυλικά χρώματα και προτιμήστε το αυθεντικό ξύλο. Βάψτε το δωμάτιο σε αποχρώσεις του γκρι ή του μπεζ και κάντε όμορφους συνδυασμούς. Δεν χρειάζεται να υπάρχουν πολλά αντικείμενα ή έπιπλα στο δωμάτιο του αγοριού σας.
paidiko domatio agoria 1
Αυτό που θέλετε είναι μία διάταξη που θα προκαλεί ηρεμία τόσο σε εσάς όσο και στο μωρό. Επιλέξτε απλά, χαριτωμένα διακοσμητικά και διακοσμήστε τον τοίχο με τις δικές σας δημιουργίες.
paidiko domatio agoria 2
Εάν το γκρι ή το μπεζ σας φαίνονται βαρετά, τι θα λέγατε να συνδυάζατε το λευκό με το σκούρο μπλε και το τουρκουάζ; Κολλήστε αυτοκόλλητα στον τοίχο για να «δημιουργήσετε ατμόσφαιρα». Επιπλέον, στο δωμάτιο πρέπει να τοποθετήσετε μία πολυθρόνα για όταν θηλάζετε το μωρό σας. Επιλέξτε μία που θα είναι αναπαυτική και άνετη και θα ταιριάζει με τα χρώματα του δωματίου.
paidiko domatio agoria 3
Επιλέξτε χρώματα και σχέδια, τα οποία θα σας κάνουν να νιώθετε την γλυκιά θαλπωρή που τόσο έχετε ανάγκη. Συνδυάστε το γκρι με το μουσταρδί και το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο. Μικρές λεπτομέρειες όπως τα ζωγραφισμένα κοάλα στον τοίχο θα κάνουν το δωμάτιο του μωρού φιλόξενο και ζεστό!
paidiko domatio agoria 4
Αγαπήσαμε πολύ τον συνδυασμό του απαλού καφέ με το τουρκουάζ! Θυμίζει πολύ θάλασσα και είναι ότι πρέπει για το δωμάτιο του μωρού μας. Βάψτε τον τοίχο στο χρώμα αυτό και επιλέξτε μικρές λεπτομέρειες όπως τα σεντονάκια ή η κουβερτούλα να είναι ασορτί.
paidiko domatio agoria 5

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

January 22, 2015 Katerina