Δώστε χρώμα σε ένα λευκό δωμάτιο

Πολλές από εμάς αγαπάμε ιδιαίτερα την ηρεμία που προσφέρει το λευκό χρώμα σε ένα δωμάτιο. Η μινιμαλιστική διακόσμηση είναι το στυλ μας και την έχουμε εφαρμόσει σε κάθε χώρο του σπιτιού. Για να πούμε όμως την αλήθεια, ήρθε η στιγμή που βαρεθήκαμε τη μονοτονία του λευκού. Τι μπορούμε να κάνουμε για να προσθέσουμε λίγο χρώμα χωρίς να αλλάξει η διακόσμηση του σπιτιού ριζικά; Δείτε τις παρακάτω ιδέες και αποφασίστε ποια σας άρεσε περισσότερο.
Ένα δωμάτιο με λευκό χρώμα στον τοίχο αλλά και στους καναπέδες είναι αρκετά μονότονο. Ίσως να έχετε κρεμάσει κάποια σκίτσα ή φωτογραφίες στον τοίχο, αλλά, και πάλι χρειάζεται λίγο χρώμα. Βάψτε λοιπόν το τραπεζάκι του σαλονιού σε ένα γλυκό σομόν χρώμα και προσθέστε μία πολυθρόνα σε ίδια απόχρωση. Ένα κίτρινο μαξιλάρι και ένα φυτό πράσινο φυτό θα συμβάλλουν σε αυτό που θέλετε να πετύχετε.
xroma se lefko domatio 1
Εάν δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα τα έντονα χρώματα παίξτε με τους τόνους του ξύλου. Η σημύδα, το καλάμι και τα μπαμπού θα κάνουν αντίθεση μεταξύ τους και θα δώσουν φως και χαρακτήρα σε ένα μινιμαλιστικό δωμάτιο.
xroma se lefko domatio 2
Διάφορα μαξιλάρια στον λευκό καναπέ στις αποχρώσεις που επιθυμείτε θα δώσουν χρώμα σε έναν χώρο όπου κυριαρχεί το λευκό. Προσθέστε ένα χαλάκι σε ουδέτερες αποχρώσεις καθώς και ένα βάζο με όμορφα λουλούδια.
xroma se lefko domatio 3
Προσθέστε παραπάνω από ένα χρώματα και κάντε όμορφους συνδυασμούς έχοντας πάντα ως φόντο το λευκό. Εάν η οικονομική σας κατάσταση σας το επιτρέπει, προσθέστε όμορφα έπιπλα όπως ένα leopard σκαμπό.
xroma se lefko domatio 4
Αν όντως βαρεθήκατε το μινιμαλιστικό στυλ του δωματίου, κάντε ριζικές αλλαγές. Προσθέστε διάφορα χρώματα με τα μαξιλάρια, τα βιβλία, τα ριχτάρια και τις κουρτίνες σας. Προσθέστε φυτά σε όλο το χώρο, όμορφα χαλάκια και διάφορα διακοσμητικά όπως κορνίζες και μικρά αντικείμενα στο τραπέζι. Είναι σίγουρο πως ο χώρος σας θα αλλάξει και θα το απολαμβάνετε στο πλήρες!

xroma se lefko domatio 5

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

February 11, 2015 Katerina