Ανανεώστε το σαλόνι σας με 5 κινήσεις

Το σαλόνι είναι ο αγαπημένος μας χώρος. Τον έχουμε διακοσμήσει με όμορφο τρόπο και δαπανούμε πολύ χρόνο εκεί. Τώρα που πλησιάζει η άνοιξη έχουμε διαπιστώσει πως χρειάζονται κάποιες αλλαγές ώστε να ανανεωθεί το δωμάτιο. Δείτε 5 απλές κινήσεις ώστε να αλλάξετε την διακόσμηση εύκολα και οικονομικά.
Ένα αρωματικό κερί με γλυκιά μυρωδιά λουλουδιών θα δώσει άλλη πνοή στον χώρο σας. Τοποθετήστε το πάνω σε έναν ρομαντικό δίσκο, ανάψτε το και απολαύστε cozy βραδιές με τους αγαπημένους σας φίλους ή με τον σύντροφό σας. Είναι σίγουρο πως το αρωματικό κερί θα συμβάλλει σε μία ζεστή ατμόσφαιρα!
diakosmisi saloni 1

Λίγα φρέσκα λουλούδια θα ανανεώσουν το σαλόνι σας με μιας. Είτε τα αγοράσετε από το γειτονικό ανθοπωλείο είτε τα μαζέψετε από το ύπαιθρο, είναι σημαντικό να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς αποχρώσεων. Για παράδειγμα, αναμείξτε τα χρώματα της παστέλ παλέτας ή έντονα μεταξύ τους. Δοκιμάστε διάφορους συνδυασμούς και προσφέρετε στο σαλόνι σας ένα μοναδικό διακοσμητικό.
diakosmisi saloni 2
Τι θα λέγατε να αλλάζατε τα μαξιλάρια στον καναπέ; Χρησιμοποιήστε όμορφα χρώματα και σχέδια τα οποία θα ανανεώσουν το σαλόνι σας και θα αναδείξουν με υπέροχο τρόπο τον χώρο. Μη διστάσετε να αναμείξετε διαφορετικά μοτίβα και να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ διακόσμησης.
diakosmisi saloni 3
Εάν δεν έχετε διακοσμήσει με στυλ ακόμη το τραπεζάκι του καφέ, δοκιμάστε το τώρα. Δημιουργήστε το δικό σας centerpiece με απλές κινήσεις. Λίγα λουλούδια, βιβλία και κάποια διακοσμητικά θα δώσουν έναν γλυκό αέρα ανανέωσης στο τραπέζι και είναι σίγουρο πως θα σας αρέσει πολύ!
diakosmisi saloni 4
Τέλος, εάν έχετε όρεξη για μεγάλες αλλαγές, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του τοίχου στο σαλόνι. Διαλέξτε μία χαρούμενη και ζωηρή απόχρωση, η οποία ταυτόχρονα θα ταιριάζει με το στυλ του σαλονιού. Η ανανέωση αυτή θα δώσει στον χώρο σας μία ανάσα αλλαγής και η διάθεση σας θα αλλάζει κάθε φορά που θα είστε στο σαλόνι σας!
diakosmisi saloni 5

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

March 16, 2015 Katerina