Πως να βάψετε τα φρύδια σας

Η περιποίηση φρυδιών είναι βασικό κομμάτι της ρουτίνας ομορφιάς που ακολουθούμε καθημερινά. Εκτός του ότι βγάζουμε τις τρίχες για να δώσουμε όμορφο σχήμα στα φρύδια μας, τα βάφουμε ώστε με αυτόν τον τρόπο να τονίσουμε το βλέμμα μας. Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να βάψετε τα φρύδια σας και εφαρμόστε τις οδηγίες αυτές άμεσα.

Ξεκινήστε “χτενίζοντας” τα φρύδια σας με το ειδικό βουρτσάκι για να δείτε το σχήμα τους. Εάν χρειαστεί να βγάλετε κάποια τριχούλα που χαλάει την εικόνα του φρυδιού, τώρα είναι η στιγμή για να το κάνετε. Έπειτα, με το ειδικό πινελάκι τονίστε την εσωτερική γωνία του φρυδιού με μία σκιά σε παρόμοια απόχρωση των φρυδιών σας. Να θυμάστε πως για να βάψετε τα φρύδια σας είναι απαραίτητο να έχετε κατάλληλο φωτισμό και να στέκεστε σε μία μέση απόσταση από τον καθρέφτη.

Περάστε πάλι το φρύδι σας με το βουρτσάκι ώστε να κάνετε ένα είδος blending. Μετά, σχεδιάστε με το πινελάκι και τη σκιά την πάνω πλευρά του φρυδιού. Εάν δεν έχετε σκιά, μπορείτε να σχεδιάσετε το φρύδι σας με ένα ειδικό μολύβι. Τα σχέδια που μπορείτε να κάνετε για να βάψετε τα φρύδια σας είναι πολλά. Μπορείτε να τα αφήσετε ίσια ή να δοκιμάσετε να του δώσετε μία καμπύλη, είτε στρόγγυλη είτε πιο μυτερή.

pos-na-vapsete-ta-fridia-sas

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
September 16, 2015 elena