Νέος καταλόγος ΙΚΕΑ για το 2013

Ο νέος ετήσιος καταλόγος ΙΚΕΑ για το 2013 στα αγγλικά και τα ισπανικά είναι επιτέλους εδώ – και είναι γεμάτος με νέα προϊόντα και έμπνευση για τους λάτρεις της διακόσμησης.

Ο νέος κατάλογος γίνεται όλο και πιο έξυπνος, σε νέα μορφή για smartphones και tablet. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iPad. Όπου υπάρχει το σήμα με το τηλεφωνάκι θα μπορέσετε να βρείτε interactive περιεχόμενο με video, ιδέες, και προτάσεις διακόσμησης.

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ γιορτάζει τη χρήση των υφασμάτων που δημιουργούν άνετες, όμορφες και οικονομικά προσιτές πινελιές σε κάθε χώρο του σπιτιού. Τα υφάσματα επίπλωσης προσφέρουν μια ελκυστική, γρήγορη και εύκολη λύση και έναν τρόπο για να δώσετε νέα ζωή σε παλιά πράγματα που έχετε στο σπίτι. Για τη δημιουργία νέων μοντέλων υφασμάτων, οι σχεδιαστές του ΙΚΕΑ εμπνεύστηκαν από την ιστορίας, ταινίες, και άλλα, δημιουργώντας ένα ευρύ φάσμα υφασμάτων που ταιριάζουν σε διαφορετικά γούστα.

Λοιπόν, ρίξτε μια ματιά, εμπνευστείτε, και ανακαλύψτε πώς το ΙΚΕΑ, μπορεί να κάνει τη ζωή στο σπίτι πιο ζωντανή, ζεστή και δημιουργική – πάντα με καλή ποιότητα και δίνοντας αξία στα χρήματά σας.

fy13-catalog-english-cover

Picture 1 of 9

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QQ8HNXtl7jQ&feature=player_embedded[/youtube]

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

August 5, 2012 Katerina