Πεντάμορφη και Τέρας από τον θίασο Ηλία Καρελλά στο Τριανόν

Μετά το «Κουτί της Πανδώρας», τους «Αργοναύτες», τον «Ερωτόκριτο» και τόσες άλλες παραστάσεις, ο Θιάσος Ηλία Καρελλά παρουσιάζει …
το αγαπημένο παραμύθι μικρών και μεγάλων «Πεντάμορφη και Τέρας» από 14 Οκτωβρίου 2012 στο κιν/θεάτρο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων, Αθήνα).
«…Λένε πως κάποτε, σ’ ένα μακρινό βασίλειο, ζούσε ένας παράξενος πρίγκηπας. Στον πύργο του είχε τριανταεννιά σφαλιστά δωμάτια.Μα ένα ήταν πάντοτε ανοιχτό, περιμένοντας εκείνη…»
«Η Πεντάμορφη και το Τέρας», έγινε το πιο διάσημο παραμύθι μεταφέροντας το μήνυμα της αληθινής αγάπης  μέσα από την πένα της Gabrielle- Suzanne Barbarot de Baeumont τον 18ο αιώνα, ενώ αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας έως τις μέρες μας. Πρόγονος του παραμυθιού θεωρείται ο αρχαίος ελληνικός μύθος «Έρως και Ψυχή» ενώ παραλλαγές του συναντάμε στα λαϊκά παραμύθια όλης της Ευρώπης. Με αφορμή το υπέροχο αυτό έργο, μύθους και θρύλους από όλον τον κόσμο, ένα μαγευτικό παραμύθι γεμάτο δράση, χιούμορ και συγκίνηση θα ζωντανέψει στη σκηνή για θεατές κάθε ηλικίας.
Ηθοποιοί και μουσικοί που παίζουν ζωντανά επί σκηνής μουσικά όργανα (γκάιντα, ούτι, λαούτο, μαντολίνο, κιθάρα, πιάνο) και τραγουδούν υπέροχους  σκοπούς και τραγούδια από τη Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη και τα νησιά του Αιγαίου, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, μάσκες, κούκλες, μαγικές σκιές και προβολές video animation, θα συνοδεύσουν την Πεντάμορφη στον μαγικό Πύργο του Παράξενου Πρίγκηπα και θα μας αφηγηθούν την πιο συγκινητική ιστορία αγάπης όλων των εποχών!

Info
Τοποθεσία     Κινηματοθέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ – Παιδική Σκηνή, Κοδριγκτώνος 21 – Πατησίων 101
Ημερομηνία     Πρώτη Παράσταση: Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012
Τελευταία Παράσταση: 17 Μαρτίου 2013. Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων
Κάθε Κυριακή, στις 11:30 το πρωί. Ειδικές παραστάσεις για σχολεία, καθημερινά στις 10:30 το πρωί. Διάρκεια παράστασης: 70’. ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012 , ώρα 11.30 π.μ
Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013, ώρα 11.30 π.μ
Πληροφορίες     Τηλ.: 210 7777104 & 124
Τιμές εισιτηρίων     12 €
8€ (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, άνεργοι με την επίδειξη κάρτας)
Πηγή: http://www.culturenow.gr/pentamorfikaitoteras 1 - Πεντάμορφη και Τέρας από τον θίασο Ηλία Καρελλά στο Τριανόν

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
October 3, 2012 anastasia