Ο Giuseppe Zanotti συνεργάστηκε με το διάσημο αμερικανό ράπερ Kayne West και δημιούργησε ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα σανδάλια, που μοιάζουν σαν γλυπτό φτιαγμένο από αλάβαστρο.

Ο Giuseppe Zanotti συνεργάστηκε με το διάσημο αμερικανό ράπερ Kayne West και δημιούργησε ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα σανδάλια, που μοιάζουν σαν γλυπτό φτιαγμένο από αλάβαστρο.  Αφορμή για αυτή τη συνεργασία ήταν η κυκλοφορία του νέου CD του West με τίτλο “Cruel Summer” και έτσι έχει ονομαστεί και το αντίστοιχο σχέδιο του Zanotti.   Όπως θα δείτε ο σχεδιαστής  εμπνεύστηκε για τη δημιουργία αυτή από το θέμα και την τεχνοτροπία που φέρει το εξώφυλλο του CD :
Τα υποδήματα Cruel Summer θεωρούνται ήδη συλλεκτικά στους κύκλους της διεθνούς μόδας και στην

Ελλάδα θα διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Καλογήρου και  μόνο μετά από ειδική παραγγελία.
Η λιανική τους τιμή  ανέρχεται στα 1.200 ευρώ και οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν στα καταστήματα Καλογήρου μέχρι τις 21 Νοεμβρίου.
Καλογήρου:

Tηλ. Κεντρικής Διάθεσης 210 3356000, http://www.facebook.com/KalogirouLuxuryForYouzanotti 1 - Ο Giuseppe Zanotti συνεργάστηκε με το διάσημο αμερικανό ράπερ Kayne West και δημιούργησε ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα σανδάλια, που μοιάζουν σαν γλυπτό φτιαγμένο από αλάβαστρο.

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
November 14, 2012 anastasia