10€ από 20€ για την είσοδο (2) ατόμων στη νέα παιδική θεατρική παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη, διασκευασμένο έτσι ώστε να απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών

10€ από 20€ για την είσοδο (2) ατόμων στη νέα παιδική θεατρική παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη, διασκευασμένο έτσι ώστε να απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, αναδεικνύοντας το χιούμορ του ποιητή αλλά και τον προβληματισμό του για την θέση του πλούτου και της φτώχειας μέσα στην κοινωνία, ζωντανεύει στην παιδική σκηνή του ιστορικού Θεάτρου Αθηνά. Δίνετε 2€ για την αγορά του κουπονιού και 8€ στο ταμείο του θεάτρου!

Στην θεατρική διασκευή για παιδιά, που υπογράφουν η Κατερίνα Παπαδάκη και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, οι ήρωες του Αριστοφάνη ,”ξυπνούν” μέσα σε ένα «μαγικό δωμάτιο». Ο κόσμος τους έρχεται στον δικό μας και εμείς ταξιδεύουμε στον δικό τους, μέσα από την αστείρευτη φαντασία ενός παιδιού.

Τους δύο κόσμους έρχεται να ενώσει μουσικά ο συνθέτης Δημήτρης Μπασλάμ που υπογράφει την μουσική και τους στίχους των τραγουδιών της παράστασης.

Στο έργο του Αριστοφάνη που είναι διασκευασμένο έτσι ώστε να απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, παρακολουθούμε την ιστορία του γεωργού Χρεμύλου. Αυτός, μαζί με τον υπηρέτη του Καρίωνα, συναντούν τον τυφλό θεό ”Πλούτο” και προσπαθούν, να του ξαναδώσουν το φώς του, για να τον μοιράσουν δίκαια σε όλους.

Σύμμαχο τους σ΄αυτήν την προσπάθεια θα έχουν και ένα παιδί.

Όλοι μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με την Πενία ανακαλύπτοντας, πώς ίσως η ισορροπία ανάμεσα στον Πλούτο και την Φτώχεια είναι διαφορετική από αυτήν που νομίζουμε.

Μέσα σ’ έναν πολύ πρωτότυπο σκηνικό χώρο, πέντε εξαιρετικοί ηθοποιοί, αποκαλύπτουν την ουσία της κωμωδίας του Αριστοφάνη, αναδυκνείοντας το χιούμορ του ποιητή αλλά και τον προβληματισμό του για την θέση του πλούτου και της φτώχειας μέσα στην κοινωνία.

Συντελεστές:

Μετάφραση, διασκευή, σκηνοθεσία: Κατερίνα Παπαδάκη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Μουσική, στίχοι: Δημήτρης Μπασλάμ

Σκηνικά, κοστούμια: Γιάννης Κατρανίτσας

Παίζουν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά)

Θανάσης Δόβρης, Μένη Κωνσταντινίδου, Αλέξανδρος Πέρρος, Δημοσθένης Φίλιππας, Κίμων Φιορέτος

Hμέρες και ώρες παραστάσεων: Κυριακές στις 11:00 & 15:00

Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί ΑΜΕΣΑ και  μέχρι το τέλος των παραστάσεων. Ισχύει και για όλη την Εορταστική Περίοδο!
Έξτρα παραστάσεις Τετάρτη 26-12-2012 11:00 και 15:00

Δίνετε 2€ για την αγορά του κουπονιού και 8€ στο ταμείο του Θεάτρου Αθηνά με την προσκόμιση του κουπονιού.

Κάθε κουπόνι ισχύει για είσοδο (2) ατόμων στην θεατρική παιδική παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη στο Θέατρο Αθηνά.

Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.

Hμέρες και ώρες παραστάσεων: Κυριακές στις 11:00 & 15:00

Μετά την αγορά της προσφοράς είναι απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6932080220 και για να δηλώστε ποιά μέρα θα παρακολουθήστε την παράσταση.

Είναι απαραίτητη η έντυπη προσκόμιση του κουπονιού στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της επίσκεψης σας.
Δείτε την προσφορά εδώ:10€ από 20€ για την είσοδο (2) ατόμων στη νέα παιδική θεατρική παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη, διασκευασμένο έτσι ώστε να απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιώνparastasi 1 - 10€ από 20€ για την είσοδο (2) ατόμων στη νέα παιδική θεατρική παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη, διασκευασμένο έτσι ώστε να απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών

 

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
December 25, 2012 anastasia