6€ για την είσοδο 1 ατόμου στην παιδική θεατρική παράσταση “Το κοριτσάκι με τα σπίρτα”, του πασίγνωστου Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με χαρούμενο, γιορτινό φινάλε και δωρεάν χριστουγεννιάτικο πάρτυ μετά την παράσταση στην παιδική σκηνή του θεάτρου “Θυμέλη”

6€ για την είσοδο 1 ατόμου στην παιδική θεατρική παράσταση “Το κοριτσάκι με τα σπίρτα”, του πασίγνωστου Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με χαρούμενο, γιορτινό φινάλε και δωρεάν χριστουγεννιάτικο πάρτυ μετά την παράσταση στην παιδική σκηνή του θεάτρου “Θυμέλη” Αρχικής Αξίας 12€, Έκπτωση 50% !!

Όροι προσφοράς

Η προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 6/1/2013.

Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε: είσοδο ενός (1) ατόμου στην παιδική θεατρική παράσταση “Το κοριτσάκι με τα σπίρτα”, του πασίγνωστου Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με χαρούμενο, γιορτινό φινάλε στην παιδική σκηνή του θεάτρου “Θυμέλη”

Δωρεάν χριστουγεννιάτικο πάρτυ μετά την παράσταση στο φουαγιέ του θεάτρου με πολλές λιχουδιές, Άγιο Βασίλη, μουσική, χορό και θεατρικό παιχνίδι
Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 16:00 και κάθε Κυριακή στις 11.15 και στις 16:00.
Απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και υπό μορφή δώρου
Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο τηλέφωνο 210 8657677 και η προσκόμιση του κουπονιού σας στο ταμείο του θεάτρου.
Η προσφορά δε συνδυάζεται με άλλες προσφορές.

Στοιχεία προσφοράς

Άμεση έκδοση κουπονιού!
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
Το πάρκινγκ βρίσκεται πλησίον του θεάτρου, με ειδική τιμή 5 ευρώ μόνο για τους πελάτες του θεάτρου (με την επίδειξη του εισιτηρίου).
Το ευρύχωρο και ειδικά διαμορφωμένο φουαγιέ του θεάτρου προσφέρεται για διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων (πάρτι γενεθλίων, εορτών κ.α.) πριν ή μετά την παράσταση.
Κατάλληλο και για πολύ μικρά παιδιά!

Μια παράσταση βασισμένη στο πασίγνωστο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν για τους μικρούς μας φίλους!

Έκτακτες παραστάσεις: 25, 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου 2012 και 1, 2, 3 και 4 Ιανουαρίου 2013 ώρα 17.00΄

Δείτε εδώ:6€ για την είσοδο 1 ατόμου στην παιδική θεατρική παράσταση “Το κοριτσάκι με τα σπίρτα”, του πασίγνωστου Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με χαρούμενο, γιορτινό φινάλε και δωρεάν χριστουγεννιάτικο πάρτυ μετά την παράσταση στην παιδική σκηνή του θεάτρου “Θυμέλη”koritsaki me ta spirta 1 - 6€ για την είσοδο 1 ατόμου στην παιδική θεατρική παράσταση "Το κοριτσάκι με τα σπίρτα", του πασίγνωστου Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με χαρούμενο, γιορτινό φινάλε και δωρεάν χριστουγεννιάτικο πάρτυ μετά την παράσταση στην παιδική σκηνή του θεάτρου "Θυμέλη"

 

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
December 26, 2012 anastasia