Ώρα για αλλαγή; Μάθε τις νέες τάσεις της μόδας στα μαλλιά και εντυπωσίασε!

Η μόδα στα μαλλιά για την άνοιξη-καλοκαίρι λέει «ναι» στην απλότητα! Όσες από εσάς δεν αγαπάτε να περνάτε ώρες μπροστά στο καθρέφτη για να επιμεληθείτε το look σας, είναι σίγουρο ότι αυτή την τάση θα την λατρέψετε!

Φέτος, λοιπόν, τα μαλλιά δεν χρειάζεται να είναι εξεζητημένα για να είναι εντυπωσιακά. Και σε αυτό φαίνεται να συμφωνούν οι μεγαλύτεροι hairstylists ανά τον κόσμο, οι οποίοι –ναι, πιστέψτε το!- αυτήν την άνοιξη προτιμούν τα πιασμένα μαλλιά!

Πάνω σε αυτή τη λογική είναι βασισμένα και τα περισσότερα χτενίσματα, τα οποία «απογειώνονται» με τα κατάλληλα αξεσουάρ και προϊόντα περιποίησης.

Στα «must have» αξεσουάρ μαλλιών της φετινής άνοιξης συγκαταλέγονται οι κορδέλες, οι υφασμάτινες στέκες αλλά και οι μπαντάνες, ενώ οι οροί λάμψης και τα ενυδατικά serum είναι απαραίτητα, μια και το wet/shiny look φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει!

Πρόκειται για το πλέον καλοκαιρινό trend που σίγουρα θα μας «λύσει τα χέρια» το καλοκαίρι, ενώ το shiny look θα απομακρύνει τη θαμπάδα που το αλάτι και ο ήλιος προκαλούν στα μαλλιά.

Τι επιτάσσει λοιπόν η μόδα για τα χτενίσματα;

1)Ανάλαφρα μαλλιά!

Που σημαίνει ότι κάνεις ένα απλό πιάσιμο και έφυγες! Και είναι τόσο βολικό, καθώς αφορά όλους τους τύπους και τα μήκη μαλλιών!

2)Αγαπημένη αλογοουρά!

Αν έχετε μακριά μαλλιά και έχετε βαρεθεί να τα αφήνετε διαρκώς κάτω, σίγουρα με την αλογοουρά μπορείτε να πειραματιστείτε και να βρείτε το στιλ που σας ταιριάζει περισσότερο.

Για μια πιο classic εμφάνιση, ισιώστε τα μαλλιά σας και κάντε μια χαμηλή αλογοουρά. Αν πάλι θέλετε να εντυπωσιάσετε, πιάστε ψηλά τα μαλλιά σας και φουντώστε με τα χέρια σας την αλογοουρά, για πιο wild αποτέλεσμα!

3)Πλεξίδες!

Αν αγαπάτε τα girly και ανάλαφρα χτενίσματα, τότε θα πρέπει σίγουρα να εντάξετε –αν δεν το έχετε κάνει ήδη- τις πλεξίδες στις επιλογές σας!

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε από απλές γαλλικές πλεξίδες μέχρι ψαροκόκαλα! Πολύχρωμα τσιμπιδάκια και χαριτωμένα αξεσουάρ θα τους δώσουν μια έξτρα νότα φρεσκάδας!

4)Κυματιστά μαλλιά!

Τίποτα πιο λιτό, φυσικό και όμορφο από τα κυματιστά μακριά μαλλιά! Δεν συμφωνείτε;

Και πριν σπεύσετε να διαμαρτυρηθείτε για τη δυσκολία του χτενίσματος, θα σας προλάβουμε λέγοντάς σας ότι είναι τόσο απλό που το κάνατε μόνες σας όταν ήσασταν παιδάκια! Καλά ακούσατε! Τι κάναμε όταν ήμασταν κοριτσάκια και θέλαμε κυματιστά μαλλιά; Βάζαμε τη μαμά μας να μας πλέξει κοτσίδες σε νωπά μαλλιά, κοιμόμασταν με αυτές το βράδυ και το πρωί είχαμε τα πιο όμορφα μαλλιά του κόσμου!

Το ίδιο θα κάνετε και τώρα, έστω και μερικά χρόνια μετά! Γιατί μερικά πράγματα, είναι απλά διαχρονικά!

5)Ολόισια μαλλιά!

Ήταν, είναι και θα είναι πάντα στη μόδα!

Το μακρύ ολόισιο μαλλί είναι εντυπωσιακό ούτως ή άλλως, αλλά φέτος μπορείτε να το απογειώσετε ακόμα περισσότερο χρησιμοποιώντας προϊόντα για wet look!

6)Κοντά/καρέ μαλλιά!

Αυτές οι τάσεις στα μαλλιά υπήρχαν ήδη αλλά το φετινό καλοκαίρι προστάζει εξαιρετικά κοντά μαλλιά και ίσιο ή ασύμμετρο καρέ, όπου εκεί μπορείτε να παίξετε με αφέλειες ή φράντζες.

Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές! Πειραματιστείτε και βρείτε το στιλ που σας ταιριάζει για να υποδεχθείτε το καλοκαίρι πιο όμορφες και ανανεωμένες!

Have fun!

Της Δήμητρας Μπιλάλη

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
February 20, 2014 Katerina