Δήλωση μόδας : Πώς να συνδυάσεις τα statement κολιέ

Τα statement necklaces ή αλλιώς μεγάλα, ογκώδη και φανταχτερά κολιέ είναι τα τελευταία χρόνια το απόλυτο αξεσουάρ, Τ βλέπεις παντού, στα περιοδικά, την τηλεόραση και το internet και σίγουρα έχεις αποκτήσει 1-2 που σε μια βιτρίνα φαινόταν τέλεια. Όταν όμως έρχεται η ώρα να τα φορέσεις σε πιάνει ένας φόβος γιατί πολύ απλά … είναι τεράστια! Υπάρχει λόγος που τα αγαπάμε τόσο και τα βλέπεις τόσο πολύ να κυκλοφορούν καθώς έχουν τη μαγική ιδιότητα με μεταμορφώσουν ένα κατά τ’ άλλα απλό έως αδιάφορο look σε δήλωση μόδας. Δες εδώ πως να συνδυάσεις τα statement κολιέ σωστά!

kolie statement  (15)
Ένα κολιέ με πέτρες, με μεγάλα διακοσμητικά υλικά, με έντονα χρώματα ή με συνδυασμούς διαφορετικών υλικών μπορεί να συνδυαστεί τέλεια και να αναδειχθεί όπως πρέπει με ένα σύνολο απλό και minimal που ιδανικά θα έχει ως βάση του τη μονοχρωμία. Μην επιλέξετε βολάν, πολλά κοψίματα και ασυμμετρίες αλλά ούτε και ιδιαίτερα φαντεζί patterns. Αρκεστείτε σε μονόχρωμα σύνολα που θα αφήσουν το κολιέ να μιλήσει από μόνο του!

kolie statement  (2)
Μπορείς να διαλέξεις με ένα μονοχρωματικό σύνολο το κολιέ σου να είναι σε χρώμα αντίθεσης – πχ μπλε σκούρο με κίτρινο, λευκό με μαύρο, λευκό με κόκκινο, μπλε με κόκκινο, πράσινο με ροζ – για να σπάσεις τη μονοχρωμία του συνόλου. Το κολιέ σε πιο ανοιχτό χρώμα θα αναδειχτεί καλύτερα και θα τραβήξεις τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματος.

kolie statement  (7)
Ένα statement κολιέ με κρυσταλλάκια και πέτρες ταιριάζει τέλεια με ένα απλό t-shirt. Θα σου δώσει γενικά ένα πιο προσεγμένο look και δε θα φαίνεσαι σα να γυρνάς από το γυμναστήριο με το φανελάκι σου.

kolie statement  (9)
Το statement κολιέ αποτελεί από μόνο του δήλωση μόδας και όταν το φοράς καλό θα είναι να αποφύγεις τα υπόλοιπα κοσμήματα. Σίγουρα δε θέλεις να φορέσεις σκουλαρίκια που θα φορτώσουν ακόμα περισσότερο την περιοχή και γενικά μην φορέσεις οτιδήποτε άλλο μεγάλο ή φανταχτερό γιατί το συνολικό look θα γίνει υπερφορτωμένο.

kolie statement  (8)

Όλα τα κολιέ της παραπάνω εικόνας μπορείς να τα βρεις εδώ με δωρεάν μεταφορικά στο σπίτι σου.

Images : www.pinterest.com

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

July 14, 2014 Katerina