57 Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για παιδιά

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ποια είναι καλύτερη απασχόληση από δημιουργικές Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για παιδιά? Είτε στο σχολείο, στον παιδικό σταθμό, στο νηπιαγωγείο ή στο σπίτι οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και θα τα κρατήσουν απασχολημένα για ώρες. Μια εξαιρετική ευκαιρία για ανακύκλωση επίσης καθώς όπως φαίνεται και στις εικόνες που ακολουθούν τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για παιδιά υπάρχουν σε κάθε σπίτι και συνήθως καταλήγουν στους μπλε κάδους. Αντί να τα πετάξετε αυτή τη φορά χρησιμοποιήστε άδεια πλαστικά μπουκάλια, κορδέλες, χαρτιά από περιτυλίγματα, παλιές εφημερίδες, κονσερβοκούτια, παλιά υφάσματα, πιάτα και ποτήρια μιας χρήσης, χαρτόκουτα, χαρτόνι, άδεια ρολό χαρτιού, μανταλάκια, καπάκια από τενεκεδένια κουτιά και μπουκάλια, βαμβάκι και κλωστές για να δημιουργήσετε μαζί με τα παιδιά σας.

xristougenniatikes kataskeyes gia paidia (54)

Η ώρα θα περάσει ευχάριστα για όλους και θα σας βάλει σε Χριστουγεννιάτικο mood. Είναι μια καλή ευκαιρία να κατασκευάσετε πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε το σπίτι για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, να φτιάξετε όμορφα χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα δώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να δημιουργήσετε αντικείμενα που μπορείτε να διαθέσετε σε κάποιο φιλανθρωπικό παζάρι τις επόμενες ημέρες.

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

November 18, 2014 Katerina