Πρωτότυπες κούπες για σένα και για δώρα

Ας παραδεχτούμε επιτέλους ότι τις λατρεύουμε, κάνουμε συλλογή από αυτές και συνήθως βρισκόμαστε να έχουμε δύο και τρία ντουλάπια γεμάτα με κούπες από ταξίδια, δώρα, παρορμητικές αγορές, χριστουγεννιάτικες κούπες και άλλες. Η αλήθεια είναι ότι μία κούπα μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση ή να ‘αποκαλύπτει’ τη διάθεση στην οποία βρίσκεσαι, ανάλογα με το ποια θα επιλέξεις για να πιεις τον καφέ σου. Ανακάλυψε καινούριες ιδέες για κούπες με ‘χαρακτήρα’ που σου δίνουν κέφι και δες πώς μπορείς να ‘επέμβεις’ και να βάλεις το χεράκι σου στην αλλαγή μιας απλής λευκής κούπας.
prototipes koupes 1
Ένα φλιτζάνι με ξύλινη επένδυση και ανάγλυφα σχέδια είναι ένα έργο τέχνης που σε κάνει να βλέπεις την προετοιμασία του καφέ… σαν ιεροτελεστία.
prototipes koupes 2
Αγόρασε μία κούπα ζωάκι. Έχει ιδιαίτερο σχήμα και σε κάνει να ανυπομονείς για το πρωινό ξύπνημα. Αν την πάρεις στο γραφείο δε θα τη μπερδεύεις ποτέ με την κούπα κάποιου άλλου!
prototipes koupes 3
Θα έχεις προσέξει ότι υπάρχουν στο εμπόριο, κούπες που δείχνουν πολυκαιρισμένες ή ‘τσαλακωμένες’. Αυτό θα μπορούσε να παρομοιαστεί με ένα είδος τέχνης, επομένως δεν γίνεται να λείπει από τα ντουλάπια σου.
prototipes koupes 4
Μην αγνοείς άλλο τη λευκή σου κούπα. Μπορείς να της κάνεις ό,τι θέλεις και να αποκτήσει για πάντα το δικό σου ‘στίγμα’: γράψε ό,τι θέλεις με ειδικό μαρκαδόρο και βάλτο για μισή ώρα στο φούρνο.
prototipes koupes 5
Κάνε το ίδιο και στον πάτο της κούπας. Κυρίως αν θες να προσφέρεις καφέ σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο και να του στείλεις ένα μήνυμα, εμμέσως πλην σαφώς.
prototipes koupes 6
Άλλαξε την κούπα σου και κάνε ένα ‘ζεστό’ δώρο. Ζωγράφισε με χρώματα όπως να ναι, γράψε το όνομα του παραλήπτη και βάλε μέσα μπισκότα.
prototipes koupes 7
Εννοείται ότι υπάρχουν και ειδικά αυτοκόλλητα για να βάλεις στην κούπα σου και να φαίνεται πιο ‘επαγγελματική δουλειά’.
prototipes koupes 8
Μία κλασική πρόταση που συστήνεται και σε όσους θέλουν να βάψουν συγκεκριμένα σημεία σε ένα έπιπλο, είναι η εξής: κάλυψε με χαρτί τα σημεία που θες να παραμείνουν άθικτα, και ψέκασε με σπρέι το υπόλοιπο. Απλό και έξυπνο.

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

December 5, 2014 Katerina