Πως να σταματήσετε να τρώτε τα νύχια σας

Τα νύχια μας είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι του σώματος μας. Φθείρονται πολύ εύκολα και επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες ή τον τρόπο που τα μεταχειριζόμαστε. Πολλές από εμάς όμως έχουν την κακή συνήθεια να τρώνε τα νύχια τους. Αυτό έχει πολύ άσχημο αποτέλεσμα στο πως φαίνονται τα χέρια μας γενικότερα. Δείτε λοιπόν διάφορα tips ώστε να μπορέσετε να σταματήσετε να τρώτε τα νύχια σας.

1. Να έχετε τα νύχια σας βαμμένα. Επιλέξτε ένα χρώμα της προτίμησής σας και αφιερώστε χρόνο ώστε να τα βάψετε με τον σωστό τρόπο. Αυτό σίγουρα θα σας αποτρέψει από το να τα τρώτε.
konta nixia sxedia

2. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα επαγγελματικό μανικιούρ. Έπειτα, βρείτε ένα ωραίο χρώμα για τα νύχια σας. Είναι σίγουρο πως δεν θα θέλετε να δαγκώσετε τα νύχια σας διότι το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα όμορφο και επίσης δώσατε και κάποια λεφτά.
3. Αν δεν πετύχει το πρώτο βήμα, πηγαίνετε σε μία μανικιουρίστα ώστε να σας κολλήσει ψεύτικα νύχια. Η δουλειά που θα κάνει θα είναι επαγγελματική και θα σας εμποδίσει από το να τρώτε τα νύχια σας.

nixia omorfa
4. Μήπως έχετε κάποια φίλη, η οποία επίσης τρώει τα νύχια της; Αν ναι, δημιουργήστε μία ομάδα, όπου η μία θα βοηθάει την άλλη ώστε να σταματήσει αυτήν την κακή συνήθεια. Μοιραστείτε τα όσα σας έχουν βοηθήσει ήδη. Είναι ωραίο το να έχεις κάποιον να μοιραστείς τους στόχους σου. Θα σας βοηθήσει να είστε πιο αποφασισμένες να τους πετύχετε.

5. Αν τα πράγματα είναι σοβαρά, φορέστε γάντια. Επιλέξτε να τα φορέσετε σε καταστάσεις που θα αρχίσετε να τρώτε τα νύχια σας, όπως όταν βλέπετε μία ταινία ή όταν κάθεστε. Τον χειμώνα, τα γάντια δεν θα σας ενοχλούν ιδιαίτερα. Αντιθέτως, θα σας ζεσταίνουν σε ικανοποιητικό βαθμό. Αν πρέπει να κάνετε δουλειές, φορέστε πλαστικά γάντια, όπως αυτά που φοράνε οι γιατροί. Σιγά σιγά, η συνήθεια θα ξεπεραστεί και θα σταματήσετε να τρώτε τα νύχια σας.

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

December 31, 2014 Katerina