Τι σημαίνουν τα σπυράκια στο πρόσωπό σας

Τα σπυράκια είναι ένας αμείλικτος εχθρός της καθαρής επιδερμίδας του προσώπου μας. Παρ’ όλο που έχουν περάσει χρόνια από την εφηβεία μας, συχνά πυκνά βγάζουμε ένα δύο σπυράκια τα οποία «χαλάνε την εικόνα μας» αλλά και την διάθεση μας. Πως μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Το μυστικό είναι να καταλάβουμε τι σημαίνει το σπυράκι που έχει βγει σε ένα συγκεκριμένο σημείο του προσώπου μας.

Για παράδειγμα, τα σπυράκια στο μέτωπο συνήθως δηλώνουν πως έχετε έλλειψη ύπνου, είστε αγχωμένες και τρώτε μεγάλες ποσότητες ανθυγιεινού φαγητού. Συνεπώς, είναι σημαντικό να αυξήσετε τις ώρες του ύπνου το βράδυ. Προσπαθήστε να κοιμάστε τουλάχιστον 7 με 9 ώρες τη νύχτα. Επίσης, μειώστε το έτοιμο φαγητό και προτιμήστε φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Σιγά σιγά θα δείτε μεγάλη διαφορά καθώς η εμφάνιση των σπυριών στο μέτωπο θα έχει μειωθεί σημαντικά.
Εάν εμφανιστεί κάποιο σπυράκι ανάμεσα στα φρύδια σας, σημαίνει πως το φαγητό σας είναι αρκετά λιπαρό, ή είναι γεμάτο γαλακτοκομικά και σάκχαρα. Η περιοχή ανάμεσα στα φρύδια συνδέεται στενά με το συκώτι. Επομένως, είναι καλό να προσέξετε τη διατροφή σας ώστε να μην ξαναεμφανίσετε σπυράκια εκεί.

spyrakia sto prosopo 1
Τα μάγουλα συνδέονται στενά με το αναπνευστικό σύστημα . Συνεπώς, αποφύγετε περιοχές με έντονη ατμοσφαιρική μόλυνση καθώς και το παθητικό κάπνισμα. Επίσης, να χρησιμοποιείτε πάντοτε hands free όταν μιλάτε στο κινητό.
Εάν εμφανίσετε κάποιο σπυράκι στη μύτη, τσεκάρετε την αρτηριακή πίεση καθώς και τα επίπεδα της βιταμίνης B. Αποφύγετε τα πικάντικα φαγητά καθώς το πρόβλημα που προέκυψε σχετίζεται με την καρδιά.
Τα σπυράκια στο πηγούνι δηλώνουν πως έχετε κάποιο πρόβλημα στο στομάχι. Εντάξτε λοιπόν στο διαιτολόγιο σας τρόφιμα πλούσια σε διαιτητικές ίνες και πιείτε πολλά τσάγια από θεραπευτικά βότανα.

Εάν βρείτε κάποιο σπυράκι στα αυτιά σας, αρχίστε να πίνετε πολύ νερό και κόψτε άμεσα τον καφέ, καθώς τα αυτιά συνδέονται άμεσα με τα νεφρά.

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

January 12, 2015 Katerina