Γυμναστείτε μαζί ως ζευγάρι

Με τον σύντροφό μας κάνουμε πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της μέρας. Μία χαλαρή βόλτα στο κέντρο της πόλης, δείπνο για δύο ή μία παράσταση στο θέατρο μαζί με τον σύντροφό μας μας αρέσουν πάρα πολύ. Τι θα λέγατε λοιπόν να γυμναστείτε ως ζευγάρι; Το να έχεις κάποιον που μοιράζεται τους στόχους σου στη γυμναστική είναι πολύ σημαντικό. Σου προσφέρει κίνητρα και υποκίνηση για να συνεχίζεις το καθημερινό σου πρόγραμμα. Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να γυμναστείτε μαζί.

  • Κατ’ αρχάς, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε ένα νέο είδος άσκησης. Ίσως στον σύντροφό σας να αρέσει ο διάδρομος και σε εσάς η γιόγκα. Τι θα κάνετε λοιπόν; Μη διστάσετε να δοκιμάσετε την γυμναστική που του αρέσει. Κάντε του παρέα και παροτρύνετέ τον να δοκιμάσει αυτό που αρέσει σε εσάς. Να είστε ανοιχτοί σε όλα και είναι σίγουρο πως θα βρείτε τη λύση ώστε να γυμνάζεστε μαζί, ως ζευγάρι.gimnastiki zevgari
  • Μην παριστάνετε τον προπονητή στον σύντροφό σας. Το να του δείχνετε την υποστήριξή σας είναι διαφορετικό από το να «τα ξέρετε όλα». Μην τον διορθώνετε συνεχώς. Αντιθέτως, να εκφράζετε την εκτίμησή σας για το ότι σας ακολουθεί στο πρόγραμμα γυμναστικής που έχετε θέσει. Το συναίσθημα αυτό είναι μοναδικό και ο σύντροφός σας πρέπει να το γνωρίζει αυτό όταν γυμνάζεστε μαζί.
  • Θέστε πρόγραμμα ώστε να γυμνάζεστε ως ζευγάρι. Θεωρήστε πως αυτό είναι ένα ραντεβού, μία ευκαιρία για να δεθείτε και να μάθετε κάτι περισσότερο ο ένας για τον άλλον.gymnastiki zevgari
  • Τέλος, είναι σημαντικό να έχετε χιούμορ και να γελάτε με τον εαυτό σας. Είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα βρεθεί σε άβολη θέση κατά τη διάρκεια της άσκησης. Μην πάρετε τίποτα στα σοβαρά. Είστε με τον άνθρωπό σας, με αυτόν που ζείτε μαζί και σας έχει ζήσει σε κάθε παράξενη στιγμή σας. Απλώς κρατήστε θετική στάση και κάντε την ώρα της γυμναστικής σας ως ζευγάρι την πιο ευχάριστη της εβδομάδας!
katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

January 19, 2015 Katerina