5 τρόποι για φυσικές ανταύγειες

Οι φυσικές ανταύγειες προσδίδουν στην εμφάνισή μας αθωότητα και μία παιδική αφέλεια. Εάν δεν θέλουμε να εφαρμόσουμε στα μαλλιά μας την κλασσική βαφή στο κομμωτήριο, οι φυσικές ανταύγειες αποτελούν την ιδανική λύση. Δείτε λοιπόν 5 τρόπους ώστε να “ανοίξετε” τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας προϊόντα της φύσης!

1. Το μέλι αποτελεί βασικό  προϊόν για την δημιουργία ξανθών ανταυγειών στα μαλλιά μας, καθώς περιέχει μικρές ποσότητες υπεροξείδιο του υδρογόνου. Δοκιμάστε να αναμίξετε μία κούπα μέλι, με δύο κούπες ξίδι και ένα κουταλάκι κανέλα. Προσθέστε ένα κουταλάκι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ώστε τα μαλλιά σας να παραμείνουν ενυδατωμένα. Εφαρμόστε το μείγμα σε υγρά μαλλιά και τυλίξτε τα με πλαστικό περιτύλιγμα.

2. Η σόδα μαγειρικής αποτελεί το απόλυτο προϊόν για φυσικές ανταύγειες. Εκτός του ότι “αγαπάει” την τρίχα και διατηρεί τα μαλλιά μας σε εξαιρετική κατάσταση, μας δίνει υπέροχες γλυκιές ανταύγειες. Το μόνο αρνητικό είναι ότι απαιτεί περισσότερο χρόνο. Δοκιμάστε λοιπόν αρκετούς μήνες πριν το καλοκαίρι να “ανοίξετε” τα μαλλιά σας, να απλώνετε μία πάστα από σόδα και νερό και έπειτα να ξεβγάλετε!

3. Δοκιμάστε να αναμίξετε 2 κουταλιές χυμό λεμονιού και μία κούπα νερό. Το μείγμα αυτό είναι το ιδανικό για να το εφαρμόσετε κατά την διάρκεια της ηλιοθεραπείας. Ο ήλιος αποτελεί σημαντικό παράγοντα για να δημιουργήσετε φυσικές ανταύγειες με λεμόνι.

5-tropi-gia-fisikes-antavgies

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
June 30, 2015 elena