7 υπέροχα μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Τα Χριστούγεννα είναι σε μερικές μόνο ημέρες και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ακολουθεί σε μια εβδομάδα. Ο καθένας έχει διαφορετικά σχέδια για το ως θα περάσει την ημέρες των γιορτών και κλασσικά τα Χριστούγεννα θεωρούνται πιο οικογενειακή γιορτή ενώ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς όλοι το περιμένουν για να ξεφαντώσουν, να βγουν , να διασκεδάσουν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να ξεκινήσουν με κέφι και καλή διάθεση τη νέα χρονιά!

Ότι σχέδια και να έχεις για τις ημέρες αυτές, ένα είναι σίγουρο. Θέλεις είτε είσαι με φίλους είτε με την οικογένεια σου να είσαι όμορφη και εντυπωσιακή. Μπορεί αυτό για σένα να είναι ένα απλό μακιγιάζ και χτένισμα ή μια σούπερ glamorous επιλογή όπως η μεταλλική σκιά και κατακόκκινα χείλη! Για κάθε επιλογή σου έχουμε βρει ιδέες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι εσύ για το μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και να ολοκληρώσεις τη γιορτινή σου εμφάνιση!

7 iperocha makigiaz gia ta christougenna ke tin protochronia - 7 υπέροχα μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Αρχίζουμε από το πιο φυσικό μακιγιάζ για τις γιορτές. Θα σου δώσει λάμψη χωρίς όμως να το παρακάνεις.

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

December 21, 2016 Katerina