Διακόσμηση σαλονιού με ριχτάρια 5 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσεις το χώρο σου

Η διακόσμηση του σαλονιού με ριχτάρια εξυπηρετεί 2 βασικούς σκοπούς :

  1. Να δώσεις χρώμα και στιλ στο σαλόνι σου. Να αλλάξεις ένα ριχτάρι και μερικά μαξιλαράκια είναι πολύ πιο οικονομικό από το να αλλάξεις ολόκληρο τον καναπέ σου. Ακόμα κι αν το χρώμα ή το σχέδιο του καναπέ σου θεωρείται πια εκτός μόδας ένα ριχτάρι μπορεί να τον ανανεώσει και να δώσει ένταση και στιλ στη διακόσμηση του σαλονιού.
  2. Να διατηρήσεις τον καναπέ σου καθαρό. Ο καναπές δεν πλένεται και δεν αλλάζεται εύκολα, το ξέρουμε όλοι καλά. Ακόμα για αν έχει καλύμματα που πλένονται οι αλλάζουν, πάλι μπορεί να λεκιαστεί και να καταστραφεί. Οι πιο “δύσκολες” περιπτώσεις που το ριχτάρι κρίνεται απαραίτητο και μάλιστα να καλύπτει ολόκληρο τον καναπέ είναι για όσους έχουν μικρά παιδιά και για όσους έχουν ζώα μέσα στο σπίτι. Τα ριχτάρια θα προστατέψουν το καναπέ σου από τη φθορά και τη σκόνη από την καθημερινή χρήση καθώς πλένονται και αλλάζονται εύκολα.

 

diakosmisi dalonioy me rixtaria - Διακόσμηση σαλονιού με ριχτάρια 5 υπέροχες ιδέες για να ανανεώσεις το χώρο σου

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

January 11, 2017 Katerina