25λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για όλο το σώμα που θα σε μεταμορφώσει

Οι γυμναστές των σταρς Lacey Stone και Scott Herman μοιράζονται ένα 25λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για όλο το σώμα που θα σε μεταμορφώσει. Βασισμένο σε ασκήσεις που χρησιμοποιεί στους πελάτες και τα γκρουπ τα οποία προπονούν το πρόγραμμα αυτό θα γυμνάσει χέρια, πόδια και κορμό ταυτόχρονα. 

Ένας εκρηκτικός συνδυασμός από ασκήσεις ενδυνάμωσης, cardio και πλειομετρικές ασκήσεις θα βάλουν το μεταβολισμό να λειτουργεί στο μέγιστο. Το πρόγραμμα είναι χωρισμένο σε κύκλους ασκήσεων που επαναλαμβάνονται ώστε να πετύχεις τη μέγιστη απόδοση, να χάσεις βάρος και να δημιουργήσεις ένα δυνατό υγιές σώμα.

Για να ακολουθήσεις το πρόγραμμα θα χρειαστείς ένα σετ βαράκια ή μικρά μπουκαλάκια με νερό αν δεν έχεις βαράκια, μια πετσέτα και νερό. 

Ενεργοποιήστε τον πυρήνα και όλους τους μεγάλους μυς του σώματος, που σας δυσκολεύουν όπως τα χέρια, τους ώμους, το στήθος, τα πόδια, οπίσθιους μηριαίους, τις γάμπες, τους γλουτούς, την πλάτη, τους κοιλιακούς και πλάγιους με αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα γυμναστικής που είναι γεμάτο με κινήσεις που θα γυμνάσουν όλο σου το σώμα.

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

March 13, 2017 Katerina