9 εύκολα Πασχαλινά καλαθάκια για παιδιά

Το Πάσχα είναι από τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα παιδιά. Η φύση ανθίζει τα παστέλ χρώματα δημιουργούν ένα πανέμορφο σκηνικό και η δημιουργηκότητα είναι στα ύψη.

Μια υπέροχη ιδέα τόσο για δασκάλους όσο και για γονείς είναι να φτιάξετε εύκολα Πασχαλινά καλαθάκια για παιδιά, μαζί με τα παιδιά.

Χρησιμοποιήστε φθηνά υλικά και δημιουργήστε όμορφα καθαλάκια τα οποία μπορείτε μετά να γεμίσετε με μικρά δωράκια, πασχαλινά σοκολατάκια ή αυγά ή αυτοκόλλητα.

Θα περάσετε τις ώρες σας δημιουργικά και θα κάνετε και ένα όμορφο χειροποίητο δώρο σε κάποιον που αγαπάτε.

Πάρτε ιδέες από τις εικόνες που ακολουθούν για να φτιάξετε κι εσείς εύκολα Πασχαλινά καλαθάκια για παιδιά.

Πασχαλινό καλαθάκι κουνέλι με χάρτινα πιάτα

efkola paschalina kalathakia gia paidia - 9 εύκολα Πασχαλινά καλαθάκια για παιδιά

Ενώστε 2 χάρτινα πιατάκια με το συρραπτικό. Στο πίσω πιατάκι θα πρέπει να έχετε πρώτα κόψει ένα τόξο από την κορυφή για το άνοιγμα και μετά να το πιάσετε λίγο πιο μέσα σε σχέση με το μπροστά ώστε να δημιουργηθεί η θήκη. Σχηματίστε 2 αυτιά με άλλο ένα πιατάκι και κολλήστε μάτια και μύτη στο μπροστά πιάτο. Τέλος θα ζωγραφίσετε 2 δόντια και θα τοποθετήσετε μια κορδέλα για εύκολη μεταφορά. Πηγή : thewhoot.com.au

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

March 22, 2017 Katerina