6 οικονομικά έπιπλα κήπου με παλέτες

Τα έπιπλα κήπου είναι βασικά για το καλοκαίρι για να περνάμε ώρες χαλάρωσης και ηρεμία στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας. Για ένα μικρό μπαλκόνι δυο καρέκλες με ένα τραπεζάκι είναι αρκετά αλλά αν έχεις μια όμορφη βεράντα ή ένα κήπο στο σπίτι σου τα έπιπλα κήπου που είναι περιποιημένα και όμορφα θα σε καλωσορίζουν εκεί κάθε φορά που θα θέλεις να χαλαρώσεις με ένα καφέ και ένα περιοδικό ή να υποδεχτείς τους φίλους και να περάσετε μερικές ώρες όμορφα. 

Τα έπιπλα κήπου είναι σαν να αγοράζεις ένα δεύτερο σαλόνι για το σπίτι σου. Ειδικά αν ψάχνεις για κάτι ποιοτικό και όμορφο που θα αντέξει στα χρόνια η επένδυση μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη. Τη λύση στα οικονομικά έπιπλα κήπου φέρνουν οι όμορφες κατασκευές με παλέτες. Αν πιάνουν τα χέρια σου λιγάκι μπορείς να δημιουργήσεις πολύ όμορφα έπιπλα κήπου που θα ευχαριστηθείς όλο το καλοκαίρι.

Για να δημιουργήσεις τα έπιπλα κήπου με παλέτες θα χρειαστείς παλέτες φυσικά, γυαλόχαρτο ώστε να λειάνεις τις παλέτες, χρώμα για ξύλο και διακοσμητικά μαξιλάρια.

Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες και πάρε ιδέες για οικονομικά έπιπλα κήπου με παλέτες που μπορείς να δημιουργήσεις μόνος σου!

1. Απλός και εύκολος καναπές και πολυθρόνα από παλέτες με φλοράλ μαξιλάρια

6 οικονομικά έπιπλα κήπου με παλέτες

 
katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

April 22, 2017 Katerina