17 Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με χαρτί υγείας

Τα παιδιά αγαπούν τις χειροτεχνίες και μαθαίνουν ένα σημαντικό μάθημα σχετικά με την ικανοποίηση της ανακύκλωσης όταν χρησιμοποιούμε υλικά που περισσεύουν από το σπίτι μας όπως αυτές οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με χαρτί υγείας.

Με λίγο χρώμα χρώμα, χρωματιστά χαρτιά, χρυσόσκονη και κατάλληλο κόψιμο το χαρτί υγείας που θα κατέληγε στον κάδο προσφέρει δημιουργικές ώρες στα παιδιά. Μεταμορφώνουμε ένα απλό και φθηνό υλικό σε ένα όμορφο στολίδι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή ένα χειροποίητο διακοσμητικό που θα μπει στο σπίτι μας και θα δώσει λάμψη.

Στις εικόνες που ακολουθούν θα βρείτε όμορφες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με χαρτί υγείας που μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς.

Επιλέξτε να περάσετε δημιουργικά τις ώρες μαζί με τα παιδιά σας και δώστε τους εργαλεία που θα εξασκήσουν τη φαντασία και τη λεπτή κινητικότητα τους αντί για άδειες ώρες μπροστά σε μια οθόνη. 

17 Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με χαρτί υγείας

Κόψτε τα ρολά σε λεπτές ροδέλες περίπου ενός εκατοστού και φτιάξτε με τα παιδιά εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με χαρτί υγείας. Μπορείτε να κολλήσετε μονές ή και περισσότερες σειρές από ροδέλες ώστε να δημιουργήσετε απλές ή σύνθετες χιονονιφάδες. Απλώστε κόλλα στην επιφάνεια και πασπαλίστε τις με χρυσόσκονη για ένα υπέροχο, λαμπερό αποτέλεσμα.

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.

Μου αρέσει να γράφω αλλά πιο πολύ να διαβάζω. Το internet έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και πάω συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο. Χρειάζομαι focus!

December 20, 2017 Katerina