Απόψε σπίτι?

5 Χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλη την οικογένεια

Πλησιάζει η ηρεμία των Χριστουγέννων, και ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε στο σπίτι στον καναπέ. Έχουμε βρει πέντε χαριτωμένες, διασκεδαστικές και μαγικές χριστουγεννιάτικες ταινίες που λαμβάνουν μεγάλες και μικρές περιπέτειες.

 

Jingle Jangle 

Ένας φανταστικός κόσμος παραμυθιού ζωντανεύει καθώς ο περιπετειώδης εγγονός του κατασκευαστή παιχνιδιών Jeronicus (Forest Whitaker) γίνεται μέρος της ζωής του και μια μαγική εφεύρεση μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Με τη μουσική ταινία Jingle Jangle, το Netflix δημιούργησε μια πραγματική μαγική Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια.

Παρακολουθήστε το στο Netflix.

 

Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια 

Την παραμονή των Χριστουγέννων, η Κλάρα συνειδητοποιεί ότι η νεκρή μητέρα της την άφησε το κλειδί που καθορίζει τη μοίρα ενός περιπετειώδους κόσμου που κατοικείται από ξωτικά και ζωντανούς στρατιώτες παιχνιδιών. Το νεαρό κορίτσι επομένως ξεκινά μια περιπέτεια στη χώρα τεσσάρων βασιλείων, όπου δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Υπάρχει αρκετή μαγεία τόσο για τους μεγάλους όσο και για τους μικρούς στην ερμηνεία της Disney για το E.T.A. 

 

Τα Χρονικά των Χριστουγέννων

Σε αυτήν τη νεότερη ταινία από το Netflix, δύο αδέλφια συμμετέχουν σε έναν ανορθόδοξο Άγιο Βασίλη για μια αξέχαστη περιπέτεια την παραμονή των Χριστουγέννων. Η ιστορία αρχίζει με την έφηβη Κέιτ, η οποία δυσαρεστημένη με τη νέα σχέση της μαμάς της, το σκάει και φτάνει -κατά λάθος- στον Βόρειο Πόλο, όπου ένα κακό ξωτικό σχεδιάζει με δόλο να καταργήσει τα Χριστούγεννα. Ακολουθήστε το με τη συνέχεια για ένα διπλό χαρακτηριστικό.

 

Klaus

Η όμορφη χειροποίητη κινούμενη εικόνα και μια χιουμοριστική, συγκινητική αφήγηση καθιστούν τον Klaus έναν άμεσο υποψήφιο για κλασική ταινία διακοπών. H Netflix original Christmas movie για ένα εγωιστή ταχυδρόμο και ένας μοναχικό κατασκευστή παιχνιδιών και την απίθανη φιλία που σχηματίζεεται, παρέχοντας χαρά σε μια κρύα, σκοτεινή πόλη. Μια συγκινητική ιστορία για την ιστορία των Χριστουγέννων. Θα εναλλάσσεστε μεταξύ του γέλιου και της συγκίνησης από την ταινία.

 

The Grinch 

Η κλασική ταινία επαναλαμβάνει σε αυτήν τη νέα κινούμενη έκδοση του The Grinch. Ο Γκριντς: , ζει μοναχικά μέσα σε μια σπηλιά με μόνη συντροφιά τον πιστό του σκύλο Μαξ. Εφοδιασμένος με εφευρέσεις και αντικείμενα για τις καθημερινές ανάγκες του, ο Γκριντς βλέπει τους γείτονές του στο Χούβιλ μόνο όταν του τελειώσουν τα τρόφιμα. Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, οι κάτοικοι του Χούβιλ του χαλάνε την ήρεμη μοναχικότητά του, με τους όλο και πιο μεγάλους, φωτεινούς και δυνατούς εορτασμούς τους. Όταν δηλώνουν πως θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα 3 φορές πιο μεγάλα, ο Γκριντς συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ξανακερδίσει την ηρεμία του: Αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης και παρέα με τον Μαξ και έναν τάρανδο, να κλέψει τα Χριστούγεννα! Στο Χούβιλ, η Σίντι-Λου, σχεδιάζει με τους φίλους της να παγιδεύσει τον Άγιο Βασίλη, έτσι ώστε να τον ευχαριστήσει που βοηθάει την μητέρα της να τα βγάλει πέρα. Θα καταφέρει η Σίντι-Λου να γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη; Θα καταφέρει ο Γκρίντς να σταματήσει τους κατοίκους του χωριού να σταματήσουν τους εορτασμούς μια και καλή;

 

Τα Χριστούγεννα της Άντζελα 

Μια οικογενειακή επίσκεψη στην εκκλησία την παραμονή των Χριστουγέννων δίνει στην Άντζελα μια ιδέα. Ένα συγκινητικό παραμύθι, βασισμένο σε διήγημα του Φρανκ Μακ Κορτ. Αφηγείται μια γλυκιά, οδυνηρή και τελικά συγκινητική ιστορία για την οικογένεια, την κοινότητα και την ενσυναίσθηση και την επινοητικότητα ενός μικρού κοριτσιού.

Share
Published by
Katerina

Recent Posts

Τα υπέρτατα μυστικά για επίπεδο στομάχι και κοιλιακούς Six Pack

Αυτό το άρθρο αποκαλύπτει τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους αγωνίζεστε να χάσετε αυτό το…

2 years ago

Ημερήσια Προβλεψη Ιχθύες 03-11-2021

Πρέπει να είστε σε μια πιο ευέλικτη νοοτροπία, αλλά σήμερα είναι πιθανό να σκάψετε τη…

3 years ago

Ημερήσια Προβλεψη Υδροχόος 03-11-2021

"Ζητήματα που σχετίζονται με το επάγγελμα θα λυθούν. Αλλά καμία επιθετική ενέργεια, είτε με λόγια…

3 years ago

Ημερήσια Προβλεψη Αιγόκερος 03-11-2021

Αυτή η μέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς. Θα σας προκύψει μια νέα…

3 years ago

Ημερήσια Προβλεψη Τοξότης 03-11-2021

Είστε σε παρορμητική διάθεση σήμερα. Έχετε την τάση να βιάζεστε σε έργα χωρίς να το…

3 years ago

This website uses cookies.