Uncategorized

Ποιο φυτό εσωτερικού χώρου ταιριάζει με το ζώδιο σας;

Τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου έχουν όλα μοναδικά χαρακτηριστικά. Τα φυτά εσωτερικού χώρου επίσης. Είτε πιστεύετε είτε όχι στην αστρολογία, η επιλογή ενός φυτού με βάση το ζώδιο σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε τον τέλειο πράσινο σύντροφο για να μοιραστείτε το σπίτι ή το γραφείο σας. Το σωστό φυτό θα μπορούσε να εξισορροπήσει τις θετικές και αρνητικές πλευρές της προσωπικότητάς σας και να δημιουργήσει έναν πιο υγιεινό, πιο γαλήνιο χώρο διαβίωσης όπου μπορείτε να αποφορτιστείτε τα στρες της ημέρας.

1. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ανταγωνιστικός, θαρραλέος, αποφασιστικός και άφοβος, δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Οι προκλήσεις δεν είναι μεγάλο πράγμα για αυτό το ζώδιο της φωτιάς. Απλώς δείξτε τους το δρόμο προς τη σωστή κατεύθυνση και θα το συνεχίσουν. Το ανθεκτικό φυτό αλόης βέρα έχει μερικά από τα ίδια χαρακτηριστικά. Συμπληρώνει την ισχυρή φύση του Κριού, αλλά προσθέτει και ηρεμιστική, υγιεινή ενέργεια στον χώρο διαβίωσής τους.

2. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Γήινα ζώδια όπως ο Ταύρος εκτιμούν τη σημασία της ηρεμίας και της υπομονής. Ως καλλιτέχνες του ζωδιακού κύκλου, οι Ταύροι ευδοκιμούν επίσης στην έμπνευση, τον αισθησιασμό και τη σταθερότητα. Είναι πιστοί, αλλά καμιά φορά φλερτάρουν λίγο εδώ και εκεί. Η γοητευτική αφρικανική βιολέτα, διαθέσιμη σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και τύπων φύλλων, απευθύνεται στην καλλιτεχνική και ζωηρή πλευρά του Ταύρου. Είναι επίσης ένα φυτό που αναπτύσεται όλο το χρόνο και σας επιβραβευει για τη φροντίδα που του δίνετε.

3. Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Εκείνοι που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο των διδύμων είναι εξαιρετικά κοινωνικοί. Μπαίνουν σε νέα περιβάλλοντα με πάθος και πνευματική περιέργεια. Η δυαδικότητα των Δίδυμων τους καθοδηγεί μακριά από καθημερινές ρουτίνες και επαναλήψεις. Το φυτό καλαθέα, με το διπλό χρώμα του πράσινου μοτίβου στην κορυφή και ροζ-μοβ κάτω και μίσχους, εμφανίζει τη δική του δυαδικότητα. Αυτά τα τροπικά φυτά παράγουν μερικές φορές μικροσκοπικά λευκά και μοβ άνθη το καλοκαίρι.

4. Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτό το ζώδιο του νερού γνωρίζει πώς να διανύσει με επιτυχία τόσο το υλικό όσο και το συναισθηματικό κόσμο στη ζωή. Είναι εξαιρετικά διαισθητικοί και ευδοκιμούν στην αυτοεξυπηρέτηση, την άνεση και τη χαλάρωση. Ο φοίνικας μπαμπού παρέχει τέλεια εφαρμογή για την ανάγκη του Καρκίνου να περιβάλλεται από μια σπιτική ατμόσφαιρα. Αυτό το κομψό φυτό εσωτερικού χώρου όχι μόνο απομακρύνει τους ρύπους από τον αέρα, αλλά και τα μακριά, ψιλά φύλλα του προσθέτουν χρώμα και ζεστασιά στους χώρους διαβίωσης.

5. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

 

Παθιασμένος, βασιλικός, αλλά παιχνιδιάρικος, ο Λέων βλέπει πάντα τον εαυτό του ως διασημότητες σε οποιοδήποτε πλήθος. Αυτοί οι αποφασιστικοί και φιλόδοξοι αισιόδοξοι δεν αποδέχονται αποτυχία. Ο ήλιος κυβερνά αυτό το ζώδιο, οπότε τα πάντα περιλαμβάνουν τη ζωή και τη ζωτικότητα. Όπως και ο Λέων, το έντονα χρωματισμένο φυτό Κρότον απαιτεί προσοχή. Είναι τολμηρό, πλούσιο και ευδοκιμεί υπό έντονο ηλιακό φως.

6 . Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτό το ζώδιο της γης είναι διάσημο για την έντονη επίγνωση κάθε λεπτομέρειας του περιβάλλοντός τους. Οι Παρθένοι τείνουν να πληγούν σφιχτά, ωστόσο, είναι οι βοηθοί του ζωδιακού κύκλου – εξαιρετικά αξιόπιστοι, έξυπνοι και οδηγούνται να επισκευάσουν οτιδήποτε είναι σπασμένο ή εκτός συγχρονισμού. Επειδή ερωτεύονται τις λεπτομέρειες, τα φυτά εσωτερικού χώρου με πολλά κλαδιά που απαιτούν περίπλοκη φροντίδα και προσοχή, όπως το μπονσάι, ταιριάζουν απόλυτα στην προσωπικότητά τους.

7. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Με τα ζώδιο του αέρα, όλα αφορούν την ισορροπία, την αρμονία και τη συμμετρία. Η φυσική εμφάνιση είναι τα πάντα για τους Ζυγούς και τους αρέσει να περιβάλλουν τον εαυτό τους με ομορφιά. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί Ζυγοί αναζητούν καριέρα ως διακοσμητές, σχεδιαστές και στιλίστες. Το εντυπωσιακό ανθούριο είναι ένας αγώνας για το Ζυγό. Με τις μακροχρόνιες, φωτεινές κόκκινες ανθίσεις, αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου είναι τόσο υπέροχο, που δεν φαίνεται πραγματικό όταν το βλέπεις από απόσταση.

8. Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

 

Ο παρατηρητής Σκορπιός ξέρει τι θέλει και ψάχνει. Για αυτούς, η ζωή είναι ένα άπειρο παιχνίδι στρατηγικών. Ταυτόχρονα, αναζητούν παθιασμένες, συναισθηματικές και πνευματικές συνδέσεις μέσω της οικειότητας. Οι ορχιδέες Phalaenopsis δεν είναι μόνο εξωτικές και προκλητικές στην εμφάνισή τους, αλλά ανθίζουν σε υπέροχα χρώματα που διαρκούν για μήνες. Ποικιλίες όπως η βιολέζα που μοιάζει με κανέλα ή η τριανταφυλλιά, προσθέτουν δελεαστικά αρώματα στους εσωτερικούς χώρους.

Photo by Daria Shevtsova from Pexels

9. Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

 

Μην προσπαθήσετε να περιορίσετε σε αυτό το ζώδιο της φωτιάς. Απλά μπείτε μαζί στο πλοίο και απολαύστε το ταξίδι. Αυτοί οι αστρολογικοί τοξότες είναι ευλογημένοι με μια έμφυτη αίσθηση του χιούμορ και την ικανότητα να υφαίνουν μια ιστορία όπως κανένα άλλο ζώδιο. Το Σενέκιο ή string of pearls σειρά από μαργαριτάρι φυτό είναι ένα τέλειο ταίριασμα για τον Τοξότη. Αυτό το υπέροχο αλλά ασυνήθιστο παχύφυτο προσελκύει την προσοχή και αναμφίβολα έχει τη δική του ιστορία. Αναπτύσσεται καλύτερα σε ένα κρεμαστό καλάθι, παράγοντας φύλλα σαν χάντρες που πέφτουν στις πλευρές του.

10 Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

 

Η αφοσίωση και η πειθαρχία είναι σημαντικές για αυτό το ζώδιο της γης. Οι Αιγόκεροι τείνουν να είναι εργασιομανείς. Καθώς μεγαλώνουν, συχνά αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε παιχνιδιάρικες ενασχολήσεις. Αυτό οφείλεται πιθανώς στο γεγονός ότι είχαν αρκετές δυσκολίες στη ζωή τους. Η εξισορρόπηση της εργασίας και της ευχαρίστησης είναι το κλειδί για μια ευτυχισμένη ζωή. Ο αγγλικός κισσός ήταν ιερός για τον Διόνυσο, τον θεό του κρασιού, τη γονιμότητα και τη χαρούμενη παραγωγή και ταιριάζει καλά με τη φιλοσοφία της ζωής του Αιγόκερω. Αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου τείνει να είναι λίγο σχολαστικό, αλλά δεν είναι τίποτα που δεν μπορεί να χειριστεί ο Αιγόκερως.

11. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

 

Το ζώδιο του νερού και ο μυστικός θεραπευτής του ζωδιακού κύκλου, ο Υδροχόος, είναι επίσης ανεξάρτητος επαναστάτης. Αποφεύγουν τη συμβατική, επιλέγοντας την ασυνήθιστη, εκκεντρική και ελεύθερη πλευρά της ζωής. Το φυτό πουλί του παραδείσου προκαλεί πολλές από τις ίδιες ιδιότητες. Είναι ανθεκτικό, αλλά και κομψό, χαριτωμένο, όμορφο και ανεξάρτητο. Το πουλί του παραδείσου απαιτεί λίγη φροντίδα έξω από το κανονικό πότισμα για να το διατηρήσει κανείς υγιές.

11. Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι καλοί και ευγενικοί Ιχθείς τείνουν να είναι περισσότερο ονειροπόλοι παρά πρακτικοί. Αυτές οι διορατικές, συμπονετικές ψυχές συνδέονται με άλλους πνευματικά, συνεχώς κινούνται μεταξύ της φαντασίας και της πραγματικότητας. Το φυτό χρυσόψαρου, Columnea gloryiosa, είναι ένα εξαιρετικό φυτό εσωτερικού χώρου για τους Ιχθείς. Τα φωτεινά πορτοκαλί άνθη του μοιάζουν με χρυσόψαρα και πυροδοτούν τη φαντασία. Ο Ιχθείς βρίσκει έμπνευση στη φαντασία. Ομοίως, το φυτό χρυσόψαρου δεν εξαρτάται από τις ρίζες του για υγρασία και θρεπτικά συστατικά. Τους παίρνει από τον αέρα.

Share
Published by
Katerina

Recent Posts

Τα υπέρτατα μυστικά για επίπεδο στομάχι και κοιλιακούς Six Pack

Αυτό το άρθρο αποκαλύπτει τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους αγωνίζεστε να χάσετε αυτό το…

2 years ago

Ημερήσια Προβλεψη Ιχθύες 03-11-2021

Πρέπει να είστε σε μια πιο ευέλικτη νοοτροπία, αλλά σήμερα είναι πιθανό να σκάψετε τη…

3 years ago

Ημερήσια Προβλεψη Υδροχόος 03-11-2021

"Ζητήματα που σχετίζονται με το επάγγελμα θα λυθούν. Αλλά καμία επιθετική ενέργεια, είτε με λόγια…

3 years ago

Ημερήσια Προβλεψη Αιγόκερος 03-11-2021

Αυτή η μέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς. Θα σας προκύψει μια νέα…

3 years ago

Ημερήσια Προβλεψη Τοξότης 03-11-2021

Είστε σε παρορμητική διάθεση σήμερα. Έχετε την τάση να βιάζεστε σε έργα χωρίς να το…

3 years ago

This website uses cookies.