Τα υπέρτατα μυστικά για επίπεδο στομάχι και κοιλιακούς Six Pack

Αυτό το άρθρο αποκαλύπτει τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους αγωνίζεστε να χάσετε αυτό το επίμονο λίπος στο στομάχι και να μην αποκτήσετε ποτέ την εμφάνιση έξι πακέτων που αναζητάτε στους κοιλιακούς σας.

Με αυτό το άρθρο, θέλω να σας δείξω γιατί μπορεί να παλεύετε να χάσετε αυτό το επίμονο λίπος στο στομάχι που καλύπτει τους κοιλιακούς σας. Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν φαίνεται να αποκτούν αυτούς τους κοιλιακούς έξι πακέτων που όλοι επιθυμούν. Αν δεν με έχετε ήδη δει κάπου στο διαδίκτυο, είμαι ο δημιουργός ενός από τα πιο δημοφιλή προγράμματα απώλειας κοιλιακών και λίπους στο διαδίκτυο.

 

Έτσι, σε αυτό το άρθρο θέλω να επισημάνω για εσάς τα κύρια σημεία και τις στρατηγικές που χρησιμοποιώ για να κάνω αυτό το πρόγραμμα ένα από τα πιο αποτελεσματικά προγράμματα που υπάρχουν για την πλήρη ανάπτυξη των κοιλιακών σας καθώς και την απαλλαγή από αυτό το επίμονο λίπος στο στομάχι που τους καλύπτει. .

Δώστε προσοχή, γιατί μόλις κάνετε σωστά αυτά τα πράγματα και αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις τεχνικές τακτικά, θα δείξετε τους σχισμένους κοιλιακούς σας σε χρόνο μηδέν, είτε είναι στην παραλία, στην πισίνα, στο υπνοδωμάτιο, οπουδήποτε… Απλά Σκεφτείτε πόσο υπέροχο θα νιώθετε όταν οι άνθρωποι σας κάνουν κομπλιμέντα για το στομάχι σας από το πλυντήριο!

Εντάξει, να τι κάνει το The Truth about Six Pack Abs διαφορετικό:

 

1. Ο κύριος στόχος αυτού του προγράμματος ΔΕΝ είναι οι ασκήσεις κοιλιακών… Και, ακόμα καλύτερα, αυτό το πρόγραμμα έχει σταθερά ΚΑΛΥΤΕΡΑ αποτελέσματα ΜΗ εστιάζοντας σε ασκήσεις κοιλιακών!

Ξέρω ότι ακούγεται αντιφατικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι ασκήσεις κοιλιακών είναι εντάξει, και πρέπει να κάνετε μια συγκεκριμένη ποσότητα για να αναπτύξετε τους κοιλιακούς όσο το δυνατόν καλύτερα. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, οι περισσότεροι άνθρωποι που προσπαθούν να έχουν καλύτερη εμφάνιση στους κοιλιακούς χάνουν ΠΟΛΥ πολύ χρόνο για να εκπαιδεύσουν απευθείας τους κοιλιακούς. Αυτό στο οποίο πραγματικά πρέπει να εστιάσετε είναι να κάψετε το επιπλέον λίπος που τα καλύπτει.

 

Ας το ξεκαθαρίσουμε τώρα… Οι ασκήσεις για τους κοιλιακούς ΔΕΝ καίνε λίπος μακριά από τους κοιλιακούς σας! Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μιας πολύ πιο αποτελεσματικής ρουτίνας προπόνησης για ολόκληρο το σώμα που μεγιστοποιεί τόσο τη μεταβολική σας απόκριση όσο και την ορμονική σας απόκριση στις προπονήσεις σας. Αυτή είναι η κύρια εστίαση του προγράμματος Truth about Six Pack Abs.

Τώρα μην με παρεξηγείτε. Δεν θα ήταν πρόγραμμα κοιλιακών αν δεν σας έδειχνα τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για την ανάπτυξη των κοιλιακών σας. Σας δίνω επίσης αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες για το πώς να τα κάνετε σωστά. Αλλά όπως είπα, η κύρια εστίαση αυτού του προγράμματος είναι η μυστική μέθοδος που χρησιμοποιώ για να συντάξω τις ρουτίνες προπόνησης για ολόκληρο το σώμα και να μεγιστοποιήσω το αποτέλεσμα καύσης λίπους.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που αυτό το πρόγραμμα θα είναι ΠΟΛΥ πιο αποτελεσματικό για εσάς από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα κοιλιακών που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Έχεις το λόγο μου για αυτό.

2. Αυτό το πρόγραμμα δεν χρησιμοποιεί καμία από τις τυπικές βαρετές μονότονες καρδιο ρουτίνες σας.

 

Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να κάνετε κανένα τυπικό καρδιο αν δεν το θέλετε! Πραγματικά το συνιστώ εναντίον του.

Σοβαρά, σχεδόν κάθε πρόγραμμα εκεί έξω σας λέει ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε τακτικά ατελείωτες ασκήσεις καρδιο για να χάσετε το σωματικό λίπος που καλύπτει τους κοιλιακούς σας. Οι περισσότεροι από αυτούς σας λένε να κάνετε 30-60 λεπτά καρδιο άσκησης 3-4 ημέρες/εβδομάδα επιπλέον της ρουτίνας προπόνησης ενδυνάμωσης.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν είναι μόνο περιττό, αλλά μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αντιπαραγωγικό εάν προσπαθείτε πραγματικά να γίνετε όσο το δυνατόν πιο αδύνατοι, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αναφέρομαι σε αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες στο βιβλίο, αλλά βασικά όλα αυτά επιστρέφουν στις πτυχές του μεταβολικού σας ρυθμού, πόσο άπαχο μυ έχετε, την ορμονική απόκριση του σώματός σας από την άσκηση και την υπολειμματική καύση θερμίδων στο ώρες και ημέρες μετά τις προπονήσεις σας. Και οι κανονικές βαρετές ρουτίνες καρδιο είναι ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ όταν πρόκειται για τη μεγιστοποίηση αυτών των αποτελεσμάτων!

Τώρα μάλλον σκέφτεστε ότι εφόσον είμαι ενάντια στις τυπικές βαρετές ρουτίνες καρδιο, τότε αυτό σημαίνει απλώς ότι είμαι υπέρμαχος της διαλειμματικής προπόνησης. Ναι, στην πραγματικότητα, πιστεύω ότι η διαλειμματική προπόνηση είναι ΠΟΛΥ καλύτερη από την τυπική καρδιο.

Ωστόσο, χρησιμοποιώ επίσης έναν ειδικό συνδυασμό ασκήσεων και αλληλουχία στο Πρόγραμμα Truth about Six Pack Abs που έχει ακόμη πιο ισχυρά αποτελέσματα απώλειας λίπους και καθορισμού των μυών από τη διαλειμματική προπόνηση. Και αυτό κάτι λέει, γιατί η διαλειμματική προπόνηση κλωτσάει τον πισινό! Θα μάθετε πώς λειτουργεί αυτό το σύστημα μέσα στο πρόγραμμα.

Θέλετε απόδειξη ότι δεν χρειάζεστε τυπικό καρδιο μακράς διαρκείας σταθερού ρυθμού;

 

Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα, πρόσφατα παρακολούθησα ένα μάθημα που ήταν αφιερωμένο στην επιστημονική έρευνα για το γιατί η καρδιο άσκηση με σταθερό ρυθμό στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο αποτελεσματική στην ενδυνάμωση της καρδιάς. Το επίκεντρο της έρευνας βασικά συνοψίστηκε στο γεγονός ότι η καρδιά πρέπει να εκπαιδεύεται σε μια μεγάλη ποικιλία σειρών για να είναι πραγματικά ισχυρή και έτοιμη για όλα τα διάφορα στρες που της ρίχνει η ζωή. Όχι μόνο αυτό, αλλά η καρδιαγγειακή άσκηση με σταθερό ρυθμό αποδείχθηκε επίσης στις ερευνητικές μελέτες ότι είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματική μακροπρόθεσμα στη μείωση των αποθεμάτων σωματικού λίπους.

Για να σας δώσω ένα παράδειγμα πραγματικής ζωής… Προσωπικά, δεν έχω κάνει αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι θα έλεγαν “καρδιο” σε πιθανώς πάνω από 5 χρόνια, και είμαι πραγματικά πιο αδύνατη τώρα και έχω χαμηλότερο σωματικό λίπος τώρα από ό,τι πριν από χρόνια όταν Έκανα καρδιο τακτικά. Όχι μόνο αυτό, αλλά η καρδιά μου είναι στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ, καθώς τώρα έχω σταθερά τον καρδιακό ρυθμό σε ηρεμία ενός κορυφαίου αθλητή περίπου στους 50 bpm (θυμηθείτε ότι χαμηλότερα είναι καλύτερα). Ο καρδιακός μου ρυθμός ηρεμίας ήταν στα μέσα έως πάνω από τη δεκαετία του ’60 πριν από χρόνια, όταν έκανα τυπικές ρουτίνες καρδιο και ενδυνάμωσης όπως κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Αυτή η βελτίωση τόσο στο % σωματικού λίπους όσο και στον μειωμένο καρδιακό ρυθμό ηρεμίας είναι το άμεσο αποτέλεσμα των μοναδικών μεθόδων προπόνησης που χρησιμοποίησα για την ανάπτυξη των προγραμμάτων στο The Truth about Six Pack Abs.

3. Αυτό το πρόγραμμα ΔΕΝ περιστρέφεται γύρω από την ανάγκη χρήσης συμπληρωμάτων ή χαπιών “απώλειας λίπους”.

 

Πιστέψτε με όταν λέω ότι ως επί το πλείστον, περίπου το 95% των συμπληρωμάτων είναι μια πλήρης σπατάλη των χρημάτων που έχετε κερδίσει με κόπο. Με προσέγγισαν εταιρείες συμπληρωμάτων στο παρελθόν που αναζητούσαν εμένα για να προωθήσω τα προϊόντα τους για αυτούς και μου πρόσφεραν πολλά χρήματα για να το κάνω. Λοιπόν, ξέρεις τι κάνω; Τους λέω να το χώσουν! Σοβαρά, δεν θα προωθήσω κάτι στους αναγνώστες μου στο οποίο δεν πιστεύω ειλικρινά.

Το γεγονός είναι ότι έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη δική μου εμπειρία, καθώς και από εκατοντάδες εμπειρίες πελατών και φίλων μου με τα συμπληρώματα, ότι πραγματικά σου πουλάνε το όνειρο ότι το χάπι ή η σκόνη τους θα είναι κάποια «μαγική» λύση στον αγώνα σου να αποκτήσεις αυτό το αδύνατο σχισμένο σώμα που ήθελες εδώ και χρόνια. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα συμπληρώματα δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το σώμα σας.

Μην με παρεξηγείτε… Δεν αδικώ εντελώς τις εταιρείες συμπληρωμάτων, αλλά όπως είπα, περίπου το 95% των προϊόντων που προωθούν είναι άχρηστα και δεν θα δημιουργήσουν αξιοσημείωτες αλλαγές στο σώμα σας. Θα παραδεχτώ ότι μπορεί να υπάρχει ένα μέρος για υποκατάστατα γευμάτων για άτομα που δεν μπορούν να βρουν το χρόνο να προετοιμάσουν ή να συσκευάσουν όλα τα πραγματικά γεύματά τους. Ομολογώ επίσης ότι πιστεύω ότι μια πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας, γρήγορης πέψης, όπως η πρωτεΐνη ορού γάλακτος, μπορεί να είναι χρήσιμη για να την αναμίξετε στα smoothies σας μετά την προπόνηση.

Αλλά το γεγονός είναι ότι το πραγματικό φαγητό είναι πάντα καλύτερο για εσάς από τα επεξεργασμένα συμπληρώματα (αρκεί να επιλέξετε τα σωστά “πραγματικά τρόφιμα”). Όποιος σας πει το αντίθετο είτε έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από όλη την προπαγάνδα και τις υπερ-διαφημιστικές διαφημίσεις που έχουν διαδώσει οι εταιρείες συμπληρωμάτων σε κάθε περιοδικό στον πλανήτη, είτε έχουν οικονομικούς δεσμούς με την πώληση συμπληρωμάτων με κάποιο τρόπο.

Έχω αφοσιωθεί στο να μην παρασυρθώ στον κερδοφόρο κόσμο της πώλησης συμπληρωμάτων. Παρόλο που θα μπορούσα να βγάλω πολύ περισσότερα χρήματα πουλώντας συμπληρώματα από ό,τι πουλώντας το πρόγραμμα κοιλιακών μου, είναι απλώς αντίθετο με τα ήθη μου να σκίζω τους ανθρώπους έτσι.

 

Ειλικρινά, με εκπλήσσει το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να ξοδέψουν $30, $40, ακόμη και $50 ή περισσότερα σε ένα μπουκάλι χάπια ή σκόνη παρά να ξοδέψουν $30 σε έναν ολοκληρωμένο οδηγό εκπαίδευσης και διατροφής όπως αυτό το πρόγραμμα Truth about Six Pack Abs, το οποίο θα Ρυθμίστε τα για μια ζωή σε προγράμματα προπόνησης και διατροφικά μυστικά που θα τα κρατήσουν αδύνατα και κουρασμένα για μια ζωή. Το μόνο πράγμα που πρόκειται να κάνει ένα μπουκάλι χάπια ή σκόνη είναι να σας δώσει ακριβά ούρα! Εσύ κάνεις την επιλογή.

4. Αυτό το πρόγραμμα δεν περιστρέφεται γύρω από τη χρήση φανταχτερών “ab machines” ή “ab gadgets”.

Σε περίπτωση που σας παραπλανούσαν να αγοράσετε κάποια από αυτές τις άχρηστες ζώνες κοιλιακών, ξαπλώστρες, ρόκερ ή οποιοδήποτε άλλο άχρηστο gadget ή μηχάνημα κοιλιακών, έχω άσχημα νέα… Σας ξεσκίστηκαν!

Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα από αυτά τα μηχανήματα και τα gadget δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για την ανάπτυξη των κοιλιακών μυών. Σίγουρα, μερικές από αυτές μπορεί να βοηθήσουν λίγο στην ενδυνάμωση των κοιλιακών, αλλά είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικές από μερικές από τις καλύτερες ασκήσεις για το πάτωμα, την κρέμασμα και την όρθια κοιλιακή χώρα.

 

Επίσης, το πιο σημαντικό, σχεδόν όλα αυτά τα μηχανήματα κοιλιακών, οι ζώνες και τα gadget δεν κάνουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για να κάψουν λίπος από την κοιλιακή περιοχή!

Και πάλι, η απώλεια του λίπους που καλύπτει τους κοιλιακούς σας μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ένα έξυπνο διατροφικό πρόγραμμα και ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα προοδευτικής προπόνησης που αυξάνει το μεταβολισμό σας και διεγείρει τις ορμόνες που καίνε λίπος στο σώμα σας. Το να το πετύχετε αυτό είναι απλό μόλις κατανοήσετε τα μυστικά που αποκαλύπτω στο πρόγραμμα Truth about Six Pack Abs.

5. Αυτό το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει κάποιο είδος μοντέρνας δίαιτας ή τάσεις τεχνητής διατροφής.

 

Τίποτα από αυτά εδώ. Υπόσχομαι ότι δεν θα σας δοθούν άλλες βλακείες σχετικά με την ανάγκη να φάτε «χαμηλών υδατανθράκων» ή «χαμηλών λιπαρών», ή με χαμηλή ή υψηλή περιεκτικότητα σε τίποτα, για αυτό το θέμα. Τα διατροφικά μυστικά που αποκαλύπτω σε αυτό το πρόγραμμα έρχονται σε αντίθεση με όλους τους συγγραφείς και τις εταιρείες εκεί έξω που προσπαθούν να σας παρασύρουν με ένα άλλο από τα τεχνάσματα τους.

Γεγονός είναι ότι πρέπει να βρουν κάποιο είδος διαφορετικής «γωνίας», έτσι ώστε το πρόγραμμα διατροφής τους να φαίνεται μοναδικό και να δίνει στα μέσα ενημέρωσης κάτι για να μιλήσουν. Γι’ αυτό υπάρχει πάντα κάποιο κόλπο, όπως χαμηλά λιπαρά, ή χαμηλοί υδατάνθρακες ή υψηλή πρωτεΐνη, ή η «δίαιτα με τα χρώματα», η «δίαιτα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη», η δίαιτα νηστείας, η δίαιτα με λάχανο κ.λπ.

 

Αντίθετα, ήθελα να σας δώσω την ΑΛΗΘΕΙΑ για το τι πραγματικά χρειάζεται για να κάνετε μια θρεπτική δίαιτα που όχι μόνο θα σας κάνει να κάψετε αυτό το επίμονο λίπος στην κοιλιά, αλλά θα σας κάνει επίσης να νιώθετε γεμάτοι ενέργεια κάθε μέρα. Αν δεν νιώθετε ήδη ενεργητικοί και ζωντανοί κάθε μέρα, τότε χάνετε, γιατί είναι φοβερό συναίσθημα!

Το σπουδαίο είναι ότι μόλις αρχίσετε να τρώτε ισορροπημένα και υγιεινά όλη την ώρα, ουσιαστικά εξαλείφετε εντελώς τις λιγούρες. Προσωπικά, λαχταρούσα συνεχώς τα γλυκά πριν υιοθετήσω τη θρεπτική διατροφή που τρώω αυτή τη στιγμή. Τώρα, μπορώ να πω ειλικρινά ότι δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία λαχτάρα που είχα. Έπρεπε να είναι πάνω από 5 χρόνια πριν… χωρίς αστείο!

Όχι μόνο αυτό, αλλά πραγματικά απολαμβάνω ό,τι τρώω πολύ περισσότερο από ό,τι συνήθιζα πριν από χρόνια, όταν έτρωγα πολλά σκουπίδια. Αυτό σημαίνει ότι δεν τρώω ποτέ μπιφτέκια, πίτσα ή μπύρα; Όχι βέβαια… Όλοι έχουμε κοινωνική ζωή. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πραγματικά πολύ υγιεινοί τρόποι και παραλλαγές για την προετοιμασία πιο υγιεινών μπέργκερ και πιο υγιεινής πίτσας που χρησιμοποιώ περιστασιακά.

 

Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας έδωσε κάποια εικόνα για το πού μπορεί να κάνετε λάθος με τα σχέδια άσκησης και διατροφής σας στην προσπάθεια για αυτούς τους άπιαστους κοιλιακούς. Δείτε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απώλεια επίμονου λίπους στο στομάχι και την ανάπτυξη σχισμένων κοιλιακών έξι πακέτων.

katevase dorean xromoselides gia paidia

Ακολούθησε το soso.gr στο Pinterest!

Visit soso.gr's profile on Pinterest.
July 18, 2022 Katerina